Debricked påbörjar samarbete med We Know IT

Tech-startup:en Debricked meddelar att man påbörjar ett samarbete med studentdrivna IT-konsultföretaget We Know IT.

Debricked påbörjar samarbete med We Know IT 1
Daniel Wisenhoff ,VD för Debricked

Under hösten kommer We Know IT börja använda Debrickeds produkt i sina projekt för att säkra sin kod mot sårbarheter och licensproblematik.

We Know IT är ett av Sveriges främsta IT-konsultföretag för studenter med säte i Linköping, Lund, Stockholm och Göteborg. De har sedan starten 2008 varit första steget ut i arbetslivet för hundratals universitetsstudenter. We Know IT erbjuder tjänster inom app- och webbutveckling samt skräddarsydda lösningar till mycket konkurrenskraftiga priser.

“Vi sysslar i huvudsak med modern webb- och apputveckling, därmed använder vi mycket open source teknologi. Säkerhets och licensfrågor hamnar då högt på vår lista.“

“Genom samarbetet med Debricked effektiviserar vi arbetet för våra utvecklare och ser till att vi kan fortsätta att leverera säkra och kvalitativa produkter. Det är även riktigt kul att Debricked hade sin start inom universitetsvärlden, precis som vi. Debricked-teamet är fantastiska att arbeta med och jag ser fram emot att se hur verktyget och vårt samarbete utvecklas!”, säger Anton Revin, VD på We Know IT.

Debricked’s saas-tjänst hjälper utvecklingsteam att bygga säkrare mjukvara vid användning av open source-kod; något som är mycket vanligt i webb- och apputveckling.

”Vi är väldigt glada över det här samarbetet, säger medgrundare och VD för Debricked Daniel Wisenhoff. Flera av våra medarbetare började sin resa inom liknande typer av företag och vi tycker att det är ett jättebra sätt att få erfarenhet som student. Det ska bli roligt att se hur vi kan jobba tillsammans och förhoppningsvis förenkla säkerhetsarbetet för We Know IT:s konsulter.”