De förändrar bankernas miljardmarknad med digitala bolån

Alexander och Marcus Widegren tvillingarna som vill revolutionerar bolånemarknad med deras nya satsning, enkla,com.

De förändrar bankernas miljardmarknad med digitala bolån 1Genom enkla.com, ska tvillingarna Alexander och Marcus Widegren revolutionera Sveriges komplicerade bolånemarknad. Med en effektiv och digital process erbjuder enkla.com en bunden ränta om 0,95% under 3 år. Erbjudandet är tillgängligt för kvalificerade kunder med existerande bolån, och blir åtkomligt genom en säker digital plattform.

“För tio år sedan fyllde man i en bolåneansökan hemma posta den nästa dag. Nu är det bara klick, klick, flytta”, säger Alexander Widegren, VD för enkla.com.  ‘’Vi har digitaliserat och effektiviserat ansökningsprocessen och gjort det enklare än någonsin för kunder att ta kontroll över sitt bolån”.

Kunder med befintliga bolån om 5 miljoner kronor eller mindre, kan idag anmäla sig till en väntelista på enkla.com. Oavsett vilken svensk bank de använder kommer ansökningarna att utvärderas av bolånespecialister från enkla.com. Flytten av bolån sker under andra kvartalet i år.

Om enkla.com: Visionen för enkla.com är att förenkla och automatisera den digitala bolåneprocessen. Resultatet bidrar till ökad transparens och tillgänglighet. Genom att skapa en säker, effektiv och digital ansökningsprocess för sina användare, erbjuder enkla.com smidig tillgång till en av Sveriges lägsta boräntor. Ta kontroll över ditt bolån.