Hem Event Dalarna i världen – världen i Dalarna!

Dalarna i världen – världen i Dalarna!

Publicerat av: Redaktionen

Dalarna i världen – världen i Dalarna

Dalarna i världen – världen i Dalarna! 3

Daladagen 2018 arrangeras i år med fokus på värderingar och entreprenörskap för framtidens samhälle och näringsliv.

En eftermiddag fylld av framtidsspaning med fokus på värderingar och entreprenörskap för framtidens samhälle och näringsliv. Under Daladagen 2018 varvas de stora frågorna med de små insikterna, utblickar i världen och inblickar i värden inom dig själv. Bland talarna finns bl a Jan Eliasson, fd vice generalsekreterare för FN och Suad Ali, statsvetare som lyfter frågor om värderingar, världen och framtidens medarbetare och chefer. Ett samarrangemang mellan Sparbanksstiftelsen Dalarna, Swedbank och Dalarna Science Park.

Traditionen med ”Daladagen” genomförs i år med ett varierat program för samhälle och näringsliv. I år är det extra fokus på värderingar och entreprenörskap för framtiden. Dessutom är i år Dalarna Science Park med som samarbetspartner. Vår moderator Ellinor Persson guidar oss genom dagen.

– Att lyfta samhällsfrågor i kombination med näringsliv och entreprenörskap är viktigt när framtiden rusar emot oss i ett högt tempo; under Daladagen tar vi världen till Dalarna men också Dalarna ut i världen. Många insikter och kontakter utlovas, menar Kjell Grundström, ordförande i Sparbanksstiftelsen Dalarna.

Sedan några år tillbaka har Sparbanksstiftelsen Dalarna och Swedbank ett mycket bra samarbete med Ung Företagsamhet. Ungdomars entreprenörskap och ekonomi är en viktig del i vårt samhällsengagemang och är en av de aktiviteter och satsningar som vi ger stöd till. Sparbanksstiftelsen Dalarna och Swedbank delar under dagen ut Dalastipendiet för prestationer som bidragit till lokal och/eller regional utveckling.

När: måndag den 29 oktober kl 12.30-17.00, se bifogat program i pdf
Var: Magasinet, Tullkammaregatan 12, Falun
Media inbjuds att träffa föredragshållarna kl 12.30-12.45 i Magasinets kontor, kortsidan av huset längs med Tullkammaregatan 12.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>