Custodi köper sajten BYGG.se
Hem Fastigheter Custodi köper sajten BYGG.se

Custodi köper sajten BYGG.se

Publicerat av: Redaktionen

I dagarna stod det klart att Custodi, som ligger bakom tjänsten Ireno vars syfte är att skapa trygghet för parterna i ett byggprojekt, köper sajten BYGG.se och får tillgång till dess stora volymer av besökare.

Därmed formas en ny spelare på marknaden som avser erbjuda utökade tjänster för såväl byggbranschen som bostadsägare.

Custodi är sedan tidigare ägare av Ireno, en tjänst som skapar trygghet för parterna i ett byggprojekt. I och med köpet av BYGG.se är tanken att de båda plattformarna ska fortsätta på en gemensam resa mot att erbjuda nya typer av tjänster för experter inom byggbranschen, och privatpersoner som ska renovera eller bygga hus. Och därmed följa projekten från inspiration till slutförande.

Custodi köper sajten BYGG.seCustodi Sverige AB och Ireno Sverige AB grundades av Peter Östling och Jesper Zandin med många års erfarenhet från byggbranschen och IT-sektorn.

De noterade hur konflikter mellan hantverkare och bostadsägare ofta uppstod under husbyggen och renoveringar och startade tjänsten med visionen att bli en neutral mellanhand för att i första hand förebygga, men även lösa konflikter som uppstår.

BYGG.se startades med målet att vara den självklara källan till information för alla som ska renovera, bygga ut eller bygga nytt hus. BYGG.se har sedan dess växt till en hemsida med omfattande trafik och erbjuder idag byggrelaterad inspiration och kunskap.

”Att bli en del av Custodi gör att vi nu blir ett större team där vi kan växa snabbare och bredare” säger Anders Lindsborg, grundare och VD på BYGG.se.

”Med vår gemensamma plattform kan vi erbjuda en unik tjänst till både nuvarande och blivande bostadsägare, såväl som experter inom byggbranschen. Det här är ett ypperligt exempel på när ett plus ett blir tre” säger Irenos medgrundare Jesper Zandin.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>