CONVENDUM hyr helt hus av Skandia Fastigheter på Sveavägen 38
Hem Fastigheter CONVENDUM hyr helt hus av Skandia Fastigheter på Sveavägen 38 i slutet av 2022

CONVENDUM hyr helt hus av Skandia Fastigheter på Sveavägen 38 i slutet av 2022

Publicerat av: Redaktionen

CONVENDUM har valt plats för sitt nästa Coworking Space i Stockholm och öppnar i slutet av 2022 hos Skandia Fastigheter på Sveavägen 38.

Lokalerna omfattar hela huset: 7 våningsplan och 5 800 kvadratmeter.

Här kommer de att bidra till ett attraktivt kvarter med aktiva bottenvåningar och levande gatumiljöer.

Hos CONVENDUM på Sveavägen 38 kommer man att mötas av öppna ytor med café, lounge och konferenscenter i bottenvåningen. Planen är att fastigheten ska öppnas upp med en välkomnande entré intill husets tunnelbaneuppgång.

-Platsen och huset gjorde Sveavägen 38 till ett strategiskt val. Det är unika förutsättningar och vi uppskattar möjligheten att få hyra en hel byggnad i toppläge i Stockholm city med tunnelbaneuppgång vid entrén – och dessutom skapa en attraktiv helhet tillsammans med grannverksamheterna på Skandia Fastigheters Sveavägen 44, säger Håkan Jeppsson, CEO på CONVENDUM.

-Miljöerna – såväl ute som inne – har fått allt större betydelse för företags attraktivitet. Kontoret ska vara en plats man vill till, något vi här tillsammans med CONVENDUM ska visa exempel på.

CONVENDUM hyr helt hus av Skandia Fastigheter på Sveavägen 38

Inte minst för många av våra befintliga hyresgäster kan detta blir en viktig pusselbit i den optimala arbetsplatsen – där det kan fungera som ett komplement till det egna kontoret. Samtidigt utvecklar vi bottenvåningen i och gatumiljöerna kring grannhuset på Sveavägen 44 för ännu mer öppenhet och aktivitet. Vi gör helt enkelt dessa adresser till ett sammanhängande, lockande koncept, säger Markus Pfister, fastighetschef på Skandia Fastigheter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>