Hem Fastigheter Consid sexfaldigar kontorsytan i Sundsvall

Consid sexfaldigar kontorsytan i Sundsvall

Publicerat av: Redaktionen

Consid växer kraftigt i Sundsvall och sexfaldigar nu kontorsytan för att möta fortsatt expansion.

IT-företaget har tecknat avtal med Fastighetsbolaget Diös för unika lokaler i gamla Riksbankshuset och inviger lokalerna under hösten.Consid sexfaldigar kontorsytan i Sundsvall 3Företaget har växt från tre anställda till 17 sedan april 2016 och anställt 10 konsulter bara i år. Regionansvarig K-G Sjöström menar att detta endast är början på Consid i Sundsvall och att de nya lokalerna ger dem utrymme att accelerera ytterligare.

Konsultbolaget Consid växer kraftigt i Sundsvall och sexfaldigar nu kontorsytan för att möta fortsatt expansion. IT-jätten har tecknat avtal med Fastighetsbolaget Diös om unika lokaler i gamla Riksbankshuset, som ska gå i linje med företagets koncept att finnas representerade med centrala och attraktiva kontor på sina verksamhetsorter.

– Tillsammans bygger vi det företag vi alltid velat jobba på – därmed blir ett nytt kontor, enligt vårt härliga Consid-koncept, ett efterlängtat och viktigt steg i vår fortsatta utveckling. Vi ser fram emot att få inviga det nya kontoret och ta steget till Consid Sundsvall 2.0, säger K-G Sjöström, regionansvarig för Consid i Sundsvall.

Consid har under årets första halvår anställt 10 konsulter och planerar att fortsätta växa stabilt för att möta efterfrågan hos både befintliga och potentiella kunder fortsätter Sjöström.

Konsultbolaget har sedan några år tillbaka etablerat ett kompetenscenter för Javautveckling i staden. Sjöström menar att Sundsvall är en välmående IT-stad där aktörerna i näringslivet växer i synergi med varandra.

– Potentialen i Sundsvalls näringsliv är fantastisk och vår kraftiga tillväxt i staden är ett resultat av att vi både kan ge och ta emot kunskap och erfarenheter. Som en viktig leverantör av digitala lösningar på den lokala marknaden har vi många roliga och spännande utmaningar framför oss. Bäst av allt är att detta bara är början, avslutar Sjöström.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>