Consafe logistics har utnämnt Alexander Söderberg som ny svensk vd

Europas ledande leverantör inom lagerstyrningssystem har utnämnt Alexander Söderberg till att leda den svenska verksamheten när Consafe Logistics tar ledningen när logistikbranschen genomgår en digital förändring.

Consafe logistics har utnämnt Alexander Söderberg som ny svensk vd 1
Alexander Söderberg

Bara några dagar i sitt nya jobb säger Alexander att han ser en enorm potential för Consafe Logistics eftersom fler och fler logistikverksamheter söker sig mot nya digitala lösningar och automation.

“Jag letade inte efter ett nytt jobb, men när möjligheten att vara med att påverka nya arbetssätt inom automation, machine learning och den växande e-handeln, var det alltför svårt att motstå,” säger Alexander. “När världen hela tiden blir mer och mer digital så erbjuder Consafe Logistics stabila lösningar för att stödja den resan.”

Alexander gillade produktutbudet, den attraktiva kundportföljen och möjligheten att stärka Consafe Logistics marknadsposition.

“Företaget har en stark produktportfölj tillsammans med stort logistikkunnande. Vi går dessutom nu igenom en expansionsfas där fler och fler ser den positiva påverkan våra lösningar och produkter har på effektivitet och lönsamhet. De kommande åren kommer att bli en fascinerande resa då vi är öppna för förändringar och snabbt anpassar oss till nya standarder och därmed befäster vår position som Europas ledande mjukvaruleverantör inom lagerstyrning.”

Innan Alexander började på Consafe Logistics arbetade han under 13 år inom tredjepartslogistik (3PL) på DHL Supply Chain. Hans positioner har varit både inom management och den operativa delen, varav den sista var som Business Director för all verksamhet i södra Sverige.

Vi önskar Alexander lycka till i sin nya roll hos oss!