10 av de bästa teknikstartupbolagen i Sverige har jobbat med Connect
Hem STARTUP 10 av de 33 bästa teknikstartupbolagen har jobbat med Connect

10 av de 33 bästa teknikstartupbolagen har jobbat med Connect

Publicerat av: Redaktionen

En kortare väg till framgång.

Så har vi enats om att sammanfatta det Connect gör för entreprenörer och företagare av alla storlekar.

Ett fantastiskt fint kvitto på det kom nyligen i form av Ny Tekniks årliga rankning på 33-listan där 10 av de 33 listade företagen jobbat med Connect.

Fortare framåt

Varje år listar NyTeknik Sveriges bästa unga teknikbolag. Bland vinnarna från 2021 finns många stjärnskott och Connect har haft förmånen att få stötta tio av dessa antingen genom tillväxtprocesser eller genom att de fått pitcha inför vårt investerarnätverk.

Alla bolagen på listan är spännande på sitt sätt och vi ser fram emot att se dem växa och lyckas, men följande startups har vi jobbat med och vill därför hurra lite extra för

Varför 33-listan?

Det finns en del liknande listor, rankingar och trendspaningar. Vad är det som gör 33-listan extra relevant och spännande. Det berättar NyTeknik själva om här. Anders Thoresson är teknikjournalist och svarar på varför just denna lista är viktig.

10 av de bästa teknikstartupbolagen i Sverige har jobbat med Connect

NyTeknik släpper 2021 års 33-listan – och 10 av 33 bolag har jobbat med Connect!

”Vad är poängen med 33-listan?

– En poäng är att skapa en överblick för våra läsare av det svenska startuplandskapet – vilka bolag bubblar det om. Det är den redaktionella idén, att det här är bra journalistik för läsare som är intresserade av vad som händer i Tekniksverige. Kravet på en egen teknisk innovation skiljer oss från andra startuplistor.

Vad spelar 33-bolagen för roll i Tekniksverige?

– De hjälper till att lösa problem och utmaningar som vi har både i Sverige och utomlands. De hjälper ofta till att kommersialisera spetsforskning från universitet och högskolor. De bidrar med arbetstillfällen. Många svenska storföretag och branscher har innovationshubbar som fångar upp de här bolagen och storföretagen vill ha täta samarbeten med dem för att de utvecklar intressant teknik eller har intressanta individer. De är små i sig själva men viktiga för storbolagen.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>