Hem Nyheter Comviq förenklar betalningen genom Swish

Comviq förenklar betalningen genom Swish

Publicerat av: Redaktionen

Comviqs kunder kan nu betala sin laddning av kontantkort genom betalappen Swish, direkt i mobilen.

Comviq förenklar betalningen genom Swish 2

Oscar Karlsson, affärsområdeschef på Comviq

Det innebär att betalningarna blir ännu enklare, snabbare och kommer att fungera för alla typer av tankningar till kontantkortet. Appen Swish finns till både iPhone och Android och är gratis att ladda ned.

Ett enkelt betalsätt för kontantkort lanseras nu till alla Comviqs nuvarande och nya kontantkortsanvändare, betalappen Swish. Nära nio av tio svenskar som har en smartphone använder idag tjänsten Swish, vilket är nästintill en fördubbling på två år. Den nya betallösningen innebär att Comviqs kunder kan betala alla typer av tankningar direkt i mobilen.

– Vi vet att våra kunder förväntar sig enkla och digitala lösningar i sin vardag och därför känns det självklart att nu kunna erbjuda Swish som betallösning. Det är ett beteende som redan finns naturligt för många och vi ser det som en viktig del i att leva upp till våra kunders förväntningar på en digitaliserad vardag, säger Oscar Karlsson, affärsområdeschef på Comviq.

Swish fungerar på comviq.se samt i Comviq-appen för laddning av kontantkort. Betalalternativet går att använda för såväl nya prisplaner som köp av mer surf och påfyllning av saldo.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>