Commvault släpper ny app ger koll i mobilen på backup och datahantering
Hem Nyheter Commvault släpper ny app ger koll i mobilen på backup och datahantering

Commvault släpper ny app ger koll i mobilen på backup och datahantering

Publicerat av: Redaktionen

En helt ny Mobile Advantage-app erbjuder en serviceportal för support, konsulting och utbildning av Commvaults datahanteringsplattform från en Android- eller Iphone-telefon.

Commvault släpper ny app ger koll i mobilen på backup och datahantering 3

Commvault släpper två tunga nyheter som underlättar såväl det dagliga arbetet som teknisk support för användare av Commvaults plattform för datahantering. Genom den nya Mobile Advantage-appen får användarna ständigt tillgång till och bekväm kontroll över Commvaults plattform genom kraftfulla verktyg, tjänster och information, oavsett var de befinner sig. Mobile Advantage är en integrerad serviceportal som saknar motsvarighet i branschen och appen finns tillgänglig för alla uppdaterade Android- och iPhone-enheter.

Samtidigt lanserar Commvault ramverket Automated Proactive Solution System (APSS), en inte­grerad lösning för förebyggande support och underhåll. Ramverket APSS är ständigt aktivt och kan upptäcka och på ett intelligent sätt kartlägga potentiella problem i en Commvault-miljö och sedan automatiskt föreslå individuellt anpassade lösningar. APSS-funktionen ingår i Mobile Advantage-appen.

– Med Mobile Advantage-appen och de nya möjligheterna för proaktiv support som vi erbjuder genom ramverket APSS lyfter vi Commvaults redan starka kundsupport till nästa nivå. De nya lösningarna skapar ännu bättre möjligheter för dem som är driftansvariga att agera på händelser i varje tänkbar situation, oavsett var de befinner sig. Onödiga supportsamtal undviks och det går att lösa problem på egen hand, snabbare än någonsin, säger Rikard Lindkvist, Senior System Engineer på Commvault.

De nya hjälpmedlen för mobilåtkomst, systemhantering och automatiserad teknisk support är kostnadsfria och ingår i de nya generationen supportlösningar från Commvault. Lanseringen är ett led i företagets strävan att erbjuda en kombination av människor, processer och tekniska lösningar för effektiv datahantering som hjälper företag och organisationer att maximera värdet av sina data, oberoende av tid och plats.

Commvaults plattform för dataskydd och informationshantering erbjuder stora möjligheter att lagra, hitta och återställa verksamhetskritiska data internt och i molnet. Plattformen gör det möjligt att utvinna värdefull kunskap från data och förbättra sin it-drift med dataskydd som är anpassat till individuella behov. Commvault stödjer lagringslösningar från alla ledande leverantörer och har ett av marknadens mest kompletta erbjudanden för snapshot-baserat dataskydd.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>