Hem Fastigheter Colliers rådgivare när AFIAA gör inträde på den svenska fastighetsmarknaden

Colliers rådgivare när AFIAA gör inträde på den svenska fastighetsmarknaden

Publicerat av: Redaktionen

Colliers har agerat rådgivare när den schweiziska investeringsstiftelsen AFIAA förvärvat sin första fastighet i Sverige.

Colliers rådgivare när AFIAA gör inträde på den svenska fastighetsmarknaden 2

Fastigheten Cerberus 2 i Gamla Stan, Stockholm.

Fastigheten som förvärvats, Cerberus 2, är en historisk byggnad belägen på Kornhamstorg 4 i Gamla Stan i Stockholm. Totalytan uppgår till 1 645 kvm och fastigheten är idag fullt uthyrd till en hyresgäst och används främst som kontor.
Säljare är NFF Nordic AB.

Gunnar Larsson, Director Capital Markets på Colliers: ”Det känns väldigt roligt att hjälpa AFIAA att göra entré på den svenska fastighetsmarknaden. Vi på Colliers ser denna affär som ett styrketecken för Stockholms kontorsmarknad som visar att bra objekt, i bra lägen med starka hyresgäster står starka även i osäkra tider”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>