Hem Nyheter Collector Ventures investerar i Swiftcourt

Collector Ventures investerar i Swiftcourt

Publicerat av: Redaktionen

Collector Ventures fortsätter satsa på fintech-bolag och investerar nu i Swiftcourt.

Collector Ventures investerar i Swiftcourt 2

Magnus Lenngren, Senior Technical Advisor på Collector Bank

Swiftcourt hjälper köpare och säljare att göra affärer genom att tillhandahålla digitala köpekontrakt med e-signering.

Swiftcourt jobbar för att implementera en ny standard för hur köpare och säljare genomför en affär på nätet genom digitala köpekontrakt med e-signering och säker lagring. Bolaget har sedan 2013 tryggat över 48 500 transaktioner och använts av drygt 80 000 användare och samarbetar med Finn.no och Blocket.se

– Tack vare Swiftcourts smarta lösningar för köpekontrakt blir det både enklare och säkrare för privatpersoner att handla av varandra. Utöver själva investeringen i bolaget är det extra kul att vi genom ett samarbete även kommer att kunna hjälpa köparen med finansiering och säljaren med trygghet kring betalningen, säger Magnus Lenngren, Senior Technical Advisor på Collector Bank.

Utöver produktsamarbetet mellan Swiftcourt och Collector Bank ser bolagen potential för framtida samarbeten mellan Swiftcourt och andra venturesbolag.

– Genom investeringen i Swiftcourt fortsätter Collector Ventures portfölj att expandera. Det är fantastiskt roligt att se alla bolag växa och vi ser fram emot fler spännande samarbeten med, och mellan alla, bolagen i vår portfölj.

– Collector har en enorm kunskap inom fintechsektorn, ett stort nätverk och goda synergier i sin portfölj som kan hjälpa oss framåt. Vi ser med spänning på framtiden och ser goda möjligheter till samarbete med Collector Bank, säger Johan Hedén Hultgren, CEO på Swiftcourt.

Collector Ventures investerar i nya fintech-bolag med en utpräglad digital inriktning där Collector Bank ser en teknisk och affärsmässig nytta. Hittills har Collector Ventures investerat i drygt 20 FinTech-bolag som till exempel Kaching, Gimi, Leeroy och Nordkap.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>