Collector lanserar MobilePay i sin kassa
Hem IT-Finans TrenderBetalningslösning Collector lanserar MobilePay i sin kassa

Collector lanserar MobilePay i sin kassa

Publicerat av: Redaktionen

“Ett mycket efterlängtat betalsätt från våra handlare”

Collector lanserar MobilePay i sin kassa

Philip Winberg, Product Manager Payments på Collector

Collector är den första checkoutleverantören att integrera det populära betalsättet MobilePay i både Danmark och Finland.

Ett efterlängtat betalsätt av handlare då det används av över 4,3 miljoner danska användare, vilket motsvarar nästan 70 procent av Danmarks totala befolkning. Därefter kommer Finland med sina 1,7 miljoner användare.

MobilePay har på kort tid etablerat sig som ett av de viktigaste betalsätten online i Norden, där det är den mest föredragna betallösningen i Danmark och den näst största i Finland.

Danmark där MobilePay står för mer än en tredjedel av alla onlinebetalningar ökade tjänsten med 87 procent under 2020, då betalningar för 24 miljarder DKK genomfördes.

– Att appen är så populär bland kunder beror på kombinationen av hög användarvänlighet och lösningar för alla typer av betalningssituationer. Det skapar stor igenkänning för både butiker och användare med en interaktion som sker snabbt, enkelt och säkert säger Lars Green, Commercially Responsible på MobilePay Online.

Efterfrågan på att erbjuda just MobilePay som betalsätt har varit mycket stark från handlare – och nu är Collector tidigt ute med att integrera MobilePay i sin lösning. Det kommer stärka deras nordiska position, samt öka konverteringen hos handlarna.

– Efterfrågan på att erbjuda MobilePay som betalsätt har varit mycket stark. Vi är därför glada att nu kunna erbjuda detta attraktiva betalsätt till våra kunder säger Philip Winberg, Product Manager Payments på Collector.

– Vi på MobilePay ser fram emot att arbeta med Collector, som en stark partner inom e-handel där vi kommer kunna optimera shoppingupplevelsen och skapa ytterligare intäkter för Collectors kunder i både Danmark och Finland säger Lars Green Commercially Responsible på MobilePay Online.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>