Clavister lanserar prismodell för innovativa och avancerade cybersäkerhetslösningar
Hem Säkerhet Clavister lanserar prismodell för innovativa och avancerade cybersäkerhetslösningar

Clavister lanserar prismodell för innovativa och avancerade cybersäkerhetslösningar

Publicerat av: Redaktionen

Clavister lanserar en genomslagskraftig prenumerationsbaserad prismodell för innovativa cybersäkerhetslösningar

Clavister, Europas av de främsta leverantör av högpresterande cybersäkerhetslösningar, presenterar idag en ny, innovativ prismodell.

Utvecklingen återspeglar företagets övergång till en modell för återkommande intäkter med fokus på prenumerationer och kommer att förbättra tillgängligheten av Clavisters senaste cybersäkerhetsteknik.

Genom att först stärka nästa generations brandvägg och säkra SD-WAN-lösningar breddas Clavisters kundbas, vilket gör det möjligt för Clavister att nå en större publik och skydda fler organisationer från allt mer sofistikerade cyberattacker.

Den nya prissättningsmodellen medför flera fördelar för kunderna, inklusive avsevärt lägre förskottsinvesteringskostnad och total ägandekostnad (TCO), samt kontinuerlig tillgång till det senaste och mest avancerade, både gällande teknik och uppgraderingar.

Modellen levereras på tre servicenivåer, grundnivå, utökad och premium, och varje nivå ger ytterligare fördelar:

  • ”Essentials”, grundnivån, ger alla grundläggande funktioner för SD-WAN, inklusive programmedvetenhet, central orkestrering och molnbaserad tillämpningsbar säkerhetsinformation
  • Med ”Enhanced”, utökad nivå, ingår även säkerhetsanvändningsfall med molnuppdateringar i realtid, webbinnehållsfiltrering samt kraftfull programvara för säkert distansarbete
  • Nivån ”Premium” gör det möjligt för organisationer att enkelt inspektera krypterad trafik med hjälp av avancerat AI-baserat skydd mot hot

Alla säkerhetstjänster omfattar smart enhetsteknik som gör det möjligt för organisationer att hantera sina växande IoT-distributioner. Hög tillgänglighet ger mervärde utan ytterligare programvarukostnader för alla servicenivåer. Detta sänker drastiskt den investering som krävs för överflödiga kluster och gör motståndskraftig verksamhetskontinuitet till standard för alla organisationer.

Clavister lanserar prismodell för innovativa och avancerade cybersäkerhetslösningarDen nya och mycket konkurrenskraftiga prissättningsmodellen med bland annat låga förskottskostnader, innebär stora tillväxtmöjligheter för Clavisters partners och återförsäljare. Dessutom gör den nya och återkommande prenumerationsmodellen att de kan utveckla sin verksamhet på ett hållbart sätt, med möjlighet till merförsäljning av nya tjänster och uppgraderingar allt eftersom relationen fortskrider. De kan differentiera sina erbjudanden genom att tillhandahålla långsiktiga, prisvärda cybersäkerhetstjänster med mer attraktiva förslag.

Clavister lanserar och introducerar tre nya plattformsserier samtidigt som går att beställa från och med 1 oktober: NetWall 6000, NetWall 500 och NetWall 100. Dessa nya högpresterande plattformar tillhandahåller 10–40 GigE-anslutningsalternativ till ett betydligt lägre pris samt valfri Power over Ethernet-funktionalitet (PoE). De nya serierna, i kombination med den nya prismodellen, ger enkla licensieringsalternativ och flexibla distributionsalternativ med val av prestanda- och servicenivåer. Detta ökar möjligheten för kunderna att spara tid, minska komplexiteten och kanske framförallt möjlighet att välja den distributionsnivå som passar deras behov.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>