Claremont blir Business Partner med Svensk Digital Handel
Hem NyheterE-handel Claremont blir Business Partner med Svensk Digital Handel

Claremont blir Business Partner med Svensk Digital Handel

Publicerat av: Redaktionen

Claremont blir Business Partner med Svensk Digital Handel, branschorganisationen för e-handel i Sverige. Claremont, som erbjuder högkvalitativa management- och IT-konsulttjänster, hoppas med sitt engagemang och expertis kunna driva utvecklingen av den svenska digitala handeln framåt.zmgx3sqfjnybnjok8tpn

Claremont är ett management och IT-konsultföretag med omfattande erfarenhet av digitala affärer och har utvecklat e-handel för ett antal olika branscher bl.a. konfektion, resor samt dagligvaror. Claremont har nu senast varit med och utvecklat e-handel för Willys och Hemköp. Claremont stöttar sina kunder genom alla faser av den digitala affären – från analys och strategi, under genomförandet till förvaltning av lösningarna.

Vi på Svensk Digital Handel är mycket glada att ha inlett samarbete med Claremont genom att de nu ingår i vårt nätverk som Business Partner. Vårt mål är att samla den digitala handelns aktörer och därigenom vara med och driva utvecklingen tillsammans. Vi samarbetar redan med flera av de mest innovativa och välrenommerade konsultbolagen och plattformsleverantörerna. Att addera Claremont i sammanhanget känns självklart och kommer att ge medlemsföretagen och deltagarna massor av kunskap, insikter och ännu fler möjligheter att utveckla sina digitala affärer”, säger Jonas Ogvall, VD Svensk Digital Handel.

Svenska e-handlare har idag en stark position på sin marknad men stöter allt mer på konkurrens från de stora internationella jättarna. Detta gör att Svenska handlare behöver etablera e-handel med ett starkt fokus på att vara ledande i sitt segment, både nationellt och internationellt, då konkurrensen i den digitala kanalen är allt annat än lokal. Denna utveckling kan både vara ett hot och en möjlighet, där möjligheterna helt klart väger över då Sverige och den svenska konsumenten ligger i framkant”, säger Anders Söderman, VD Claremont Digital Business.

Vi ser fram emot att tillsammans med Svensk Digital Handel driva e-handeln framåt. Att ingå i detta nätverk är betydelsefullt då det även ger oss möjlighet att hjälpa fler organisationer att lyckas med deras digitala affärer”, fortsätter Anders Söderman.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>