Hem Nyheter CGit tecknar nytt avtal med Hogia, värde 1,6 MSEK

CGit tecknar nytt avtal med Hogia, värde 1,6 MSEK

Publicerat av: Redaktionen

CGit tar en ny order inom nästa generations IT-infrastruktur med befintlig kund, Hogia Infrastructure Services AB.

CGit tecknar nytt avtal med Hogia, värde 1,6 MSEK 3Hogia, som utvecklar, säljer och supportar programvaror och systemlösningar för företag har stort behov att utöka kapaciteten i deras driftmiljö för att kunna leverera marknadens efterfrågan på cloudbaserade tjänster. För att klara kommande behov har Hogia valt att investera i ny lagringslösning baserat på teknologier från Pure Storage och Arista Networks.

Ordern är värd 1,6 MSEK.

CGit tackar för förtroendet. Det är alltid lika roligt när vi gör affärer med befintliga kunder till oss och där vi får följa deras utveckling inom deras segment. säger Mattias Bergkvist, VD för CGit.

CGit fortsätter att leverera lösningar inom nästa generations IT-infrastruktur.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>