Bygger ett operativsystem för finansiella tjänster

Bricknode bygger ett operativsystem för FinTech företag och finansiella institutioner.

Persondatorn fick sitt genombrott under 1980-talet och Microsoft byggde det första riktiga datoriserade Bygger ett operativsystem för finansiella tjänster 1ekosystemet. Det är nu dags för finansbranschen att genomgå samma förändring och Bricknode expanderar snabbt sitt operativsystem för finans.

Bricknode vill hjälpa privatpersoner och företag att förbättra sina finansiella liv. Bricknode gör detta genom att möjliggöra lansering av nya finansiella tjänster till marknaden. Bricknode tillhandahåller en molnbaserad plattform och ekosystem för partners som delar samma värderingar och övertygelse.

Bricknode avser att vara det främsta ekosystemet inom finans som en plattformsleverantör för finansiella institutioner, FinTech innovatörer, app-utvecklare och konsulter.

Läs blogg-inlägget här .

“Vi har fått ett stort intresse för vår plattform sedan vi lanserade det publika ekosystemet för finansbranschen den 9e december. Vi bygger nu vidare på detta genom att konceptualisera operativsystemet för finans.” sade Stefan Willebrand, VD och medgrundare av Bricknode.