BuildingPoint Sweden AB tar över distributionen av Vico Office från Nolliplan AB.
Hem Fastigheter BuildingPoint Sweden AB tar över distributionen av Vico Office från Nolliplan AB.

BuildingPoint Sweden AB tar över distributionen av Vico Office från Nolliplan AB.

Publicerat av: Redaktionen

Som en del i BuildingPoint Sweden AB’s etablering tar man över distributionen av Trimbles modellbaserade kalkyl- och tidsplanerings-program Vico Office.

Förvärvet och överlämningen trädde i kraft 1 juni.

Förvärvet innebär att BuildingPoint Sweden AB tar en ledande plats inom segmentet för modellbaserad kalkylering och tidsplanering inom byggindustrin. Bolaget blir ensam distributör av Vico Office i Sverige och en viktig del i branschens digitala utveckling.

BuildingPoint Sweden AB tar över distributionen av Vico Office från Nolliplan AB.

Nolliplans vd Samuel Lyredal och Trimtecgruppens vd Peter Hammarbäck

Nolliplan har under en längre tid sökt efter rätt partner för att ta över VICO-verksamheten och vi är övertygade om att vi hittat den bästa partnern med BuildingPoint Sweden AB. Med mycket lång erfarenhet i branschen och ett väl uppbyggt och strategiskt samarbete med Trimble, samt med sina goda kunskaper och resurser känner vi oss mer än trygga att låta BuildingPoint Sweden AB fortsätta arbetet med att stötta kunderna på sin fortsatta resa med Vico Office berättar Samuel Lyredal VD för Nolliplan.

– För oss var den en självklarhet att ta över ansvaret för Vico Office när vi fick erbjudandet från Nolliplan. Vico Office passar väl in i produktportföljen för BuildingPoint Sweden AB. Tillsammans med systerföretaget Trimtec AB ser vi stora synergier för många kunder där vi nu kan erbjuda en än mer komplett produktportfölj, säger Peter Hammarbäck, koncern VD i Trimtec-gruppen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>