Hem Fastigheter BrandBee lanserar automatiserad videolösning för mäklare

BrandBee lanserar automatiserad videolösning för mäklare

Publicerat av: Redaktionen

BrandBee lanserar en ny produkt inriktad mot fastighetsmäklare och har knutit till sig Mäklarringen i Täby som första kund.

BrandBee lanserar automatiserad videolösning för mäklare 2

Mäklarringen Täby

Avtalet innebär att Mäklarringen i Täby kommer att få automatiserade videor skickade till sig på veckobasis. Materialet kommer även att annonseras ut på YouTube, med målet att få in varma leads för intag. Avtalet är löpande och förlängs automatiskt var tredje månad. Ordervärdet är inte signifikant, däremot innebär den nya produkten och detta avtal att BrandBee identifierat ett nischat branschområde med stor potential.

BrandBees nya produkt är en helt automatiserad lösning som genererar video baserat på innehållet på mäklarkontorets hemsida. Information om de senaste objekten som är till salu på en viss ort hämtas automatiskt från mäklarkontorets hemsida och publiceras i en kundunik videomall som även innehåller kontaktuppgifter till aktuell mäklare. Frekvensen avseende hur ofta en video ska genereras bestäms utifrån det specifika kontorets behov. Videodesignen anpassas enligt respektive fastighetsmäklares grafiska riktlinjer.

Videon kan sedan användas för annonsering i sociala medier, på hemsidor och i e-postutskick. Vidare är produkten helt integrerad med YouTube, vilket ger mäklaren möjlighet att enkelt nå ut med materialet till relevanta målgrupper.

“Att mäklare utan arbetsinsats kan få professionella videor att använda för annonsering i sociala medier är unikt. Vi har lagt stor vikt vid att allt ska ske automatiskt för att göra produkten så effektiv som möjligt för slutanvändaren. Därigenom kan mäklarna lägga sin tid och sitt fokus på andra avgörande delar av sin verksamhet” säger Jonas Litborn, tillförordnad VD för BrandBee.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>