Hem Nyheter Box hjälper Morgan Stanley lansera samarbetstjänst online

Box hjälper Morgan Stanley lansera samarbetstjänst online

Publicerat av: Redaktionen

Morgan Stanley introducerar nu en tjänst för att samarbeta online om kapitalförvaltning.

Box hjälper Morgan Stanley lansera samarbetstjänst online 3Digital Vault gör att kunder och rådgivare kan dela och samarbeta om att utveckla dokument, och dessa förblir hela tiden krypterade. Tjänsten drivs av Box, ett ledande företag inom molnbaserad dokumenthantering.

Samarbetet gör att Morgan Stanley kan använda Box lösningar för att hantera olika former av dokument och innehåll. I Digital Vault går det att samarbeta kring att utveckla dokument, dela dem till de som behöver dem och lagra dem på ett säkert sätt. De som i första hand ska använda tjänsten är Morgan Stanleys kunder och deras rådgivare på banken.

Tjänsten är en portal online där kunder kan dela sina viktiga dokument på ett säkert, krypterat sätt. Det kan handla om sådant som testamenten, lagfarter, kontoutdrag och skattedeklarationer, och som de behöver dela med sina bankrådgivare. Säkerheten är mycket högre än när sådana dokument delas via e-post.

“Det är väldigt viktigt för vår kapitalförvaltningsverksamhet att anamma ny teknik. Den här lösningen utvecklar och förbättrar hur vi delar information med våra kunder och underlättar kommunikationen mellan våra rådgivarteam och kunderna. Det här är särskilt viktigt i den allt mer digitala värld vi lever i,” säger Naureen Hassan, Chief Digital Officer för Morgan Stanley Wealth Management. “Vi har kunnat skapa en säkrare, mer produktiv och samarbetsinriktad miljö genom att investera i Box molnbaserade plattform för dokumenthantering.”

“Morgan Stanley är en av världens ledande kapitalförvaltare och är i framkanten i fråga om att utveckla teknik som underlättar företagande och finansmarknader globalt,” säger Aaron Levie, medgrundare och vd på Box. “Med hjälp av Box tjänster kan de ge sina kunder och medarbetare bättre tillgång till information. Därmed kan de öka effektiviteten i verksamheten.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>