Hem Nyheter Bostadsbolaget Willhem AB förnyar med Visolit som moln- och digitaliseringspartner

Bostadsbolaget Willhem AB förnyar med Visolit som moln- och digitaliseringspartner

Publicerat av: Redaktionen

Bostadsbolaget Willhem AB är bland de stora aktörerna i bostadsbranschen, och har just förnyat sitt förtroende med den nordiska moln- och IT-leverantören Visolit.

Bostadsbolaget Willhem AB förnyar med Visolit som moln- och digitaliseringspartner 3Avtalen har ett värde på drygt 20 MSEK, och går över 30 månader. -Vi är stolta över förtroendet att vara moln- och digitaliseringspartner för ett bolag med en stark marknadsposition och med höga tillväxtambitioner, säger vd i Visolit Sweden AB, Johan Ripe.

-Vi har påbörjat vår digitala resa sedan flera år tillbaka och nu tar vi ytterligare ett steg genom att modernisera våra plattformar för att möjliggöra innovation. För oss är det viktigt att samarbeta med partners som är i framkant vad gäller digitalisering och därför är vi glada för avtalet med Visolit, säger Mikael Granath, vd på Willhem.

Willhem AB äger, förvaltar och utvecklar över 26 000 hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige. Med över 280 användare på 13 orter, är flexibilitet och skalbarhet viktig för vidare tillväxt.

-Visolit`s moderna plattform stödjer tillväxt och innovation för Willhem, och framåt ska system och plattformar moderniseras ytterligare och “cloudifieras”. Vi ser fram emot att vidareutveckla samarbetet tillsammans med Willhem, som vi har en god kundrelation med sedan 2011, säger vd Johan Ripe.

I leveransen ingår molntjänsten Microsoft Office 365, och integrationslösningar från Visolits dotterbolag, integrationsexperterna iBiz Solutions. Integrationslösningarna möjliggör arbetsflöden mellan olika system, underlättar arbetsprocesser och ger mer tid att fokusera på kärnverksamheten.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>