Boka Tvättid Sverige AB har integrerat sin lösning med SALTO Systems AB
Hem Fastigheter Boka Tvättid Sverige AB har integrerat sin lösning med SALTO Systems AB

Boka Tvättid Sverige AB har integrerat sin lösning med SALTO Systems AB

Publicerat av: Redaktionen

Boka Tvättid Sverige AB, tillverkare av tjänsten bokatvättid.se som inkluderar bokning av bland annat tvättstugor och konferensrum via app och bokningstavla, har integrerat sin lösning med det molnbaserade passersystemet SALTO KS från SALTO Systems.

Detta länkar samman SALTO KS plattform av digtala lås med en bokningstjänst som används av bland annat bostadsrättföreningar.

Dennis Postol, Country Manager, SALTO Systems Sverige;

– ”Vi ser Boka Tvättid som en viktig komponent i vårt ekosystem av lösningar för flerbostad och vi vet att enkelheten i att använda samma app, kort/tagg eller pinkod till både entrédörr, lägenhetsdörr och tvättstuga är något som marknaden efterfrågar. Vi är övertygade om att samarbetet med Boka Tvättid kommer att vara positivt för SALTO Systems, både i Sverige och de andra Nordiska länderna. Vi ser fram emot ett fint samarbete med teamet på Boka Tvättid.”

Efter en mångårig nedåtgående trend för gemensamma tvättstugor, ser vi hur det nya Colive-konceptet, där vi är en av de ledande leverantörerna med SALTO KS, skapat en ny efterfrågan av denna lösning samt att digitalisering av bostadsnycklar i kombination med den ökande användningen av appar gör att marknaden nu är mogen.

Boka Tvättid Sverige AB har integrerat sin lösning med SALTO Systems AB

SALTO Systems VD Dennis Postol och Boka Tvättid Sveriges VD Peter Strand

VD för Boka Tvättid, Peter Strand;

– ”Vi är mycket glada över samarbetet med SALTO Systems som är en stark spelare globalt och med stor närvaro på den Nordiska marknaden för digitala låslösningar. Våra ledord är enkelhet och flexibilitet vilket stämmer mycket bra med SALTO Systems. Vi ser SALTO KS som ytterligare ett steg i rätt riktning mot att bli en heltäckande leverantör för de som påbörjat resan för att digitalisera sin fastighet eller bostadsrättsförening.”

Med integrationen på plats är nu båda företagen redo att komma in på marknaden tillsammans och erbjuda en komplett lösning av kvalitetssäkrad hårdvara och senaste teknologi för bland annat bostäder men även andra verksamheter med behov av bokning.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>