Bluestep Bank väljer Unit4

Unit4, ledande inom företagssystem för serviceorganisationer, meddelar att Bluestep Bank väljer Unit4 FP&A för att förnya deras processer för data- och informationshantering.

Bluestep Bank väljer Unit4 för att förbättra sin informationshantering
Finn Følling, Head of Sales PSO Nordics, Unit4.

Unit4 FP&A erbjuder lösningar för en detaljerad insyn i affärerna samt möjlighet att ta beslut i realtid på ett sätt som inte tidigare varit möjligt.

– Vi ser fram emot ett framgångsrikt partnerskap och att tillsammans med Bluestep Bank arbeta för att optimera deras digitaliseringsresa. Deras unika förmåga att stödja en växande banknisch i Norden i kombination med en imponerande operationell meritlista samt ett starkt ledningsteam, gör detta till ett mycket spännande projekt att arbeta med, förklarar Finn Følling, Head of Sales PSO Nordics,Unit4.

Unit4 FP&A ger en sömlös användarupplevelse mellan ERP och FP&A vilket skapar en idealisk plattform för finansavdelningar som vill kunna utnyttja data snabbt. Systemet är utformat med FP&A-användare i åtanke vilket är viktigt för användarupplevelsen. Tjänsten använder AI (Artificiell Intelligens) för att enkelt förvandla komplicerade data till tydliga insikter.

Bluestep Bank kommer inledningsvis använda Unit4 FP&A för att få en mer modern, effektiv och användarvänlig konsolideringsprocess. Bluestep Bank, som redan är Unit4-kund när det kommer till affärssystem (ERP), ges dessutom möjlighet att köpa ytterligare moduler av Unit4 FP&A som inkluderar integrerad ekonomisk planering samt riskhantering.