Bluestep Bank väljer Unit4 för att förbättra sin informationshantering
Hem NYHETER Bluestep Bank väljer Unit4

Bluestep Bank väljer Unit4

Publicerat av: Redaktionen

Unit4, ledande inom företagssystem för serviceorganisationer, meddelar att Bluestep Bank väljer Unit4 FP&A för att förnya deras processer för data- och informationshantering.

Bluestep Bank väljer Unit4 för att förbättra sin informationshantering

Finn Følling, Head of Sales PSO Nordics, Unit4.

Unit4 FP&A erbjuder lösningar för en detaljerad insyn i affärerna samt möjlighet att ta beslut i realtid på ett sätt som inte tidigare varit möjligt.

– Vi ser fram emot ett framgångsrikt partnerskap och att tillsammans med Bluestep Bank arbeta för att optimera deras digitaliseringsresa. Deras unika förmåga att stödja en växande banknisch i Norden i kombination med en imponerande operationell meritlista samt ett starkt ledningsteam, gör detta till ett mycket spännande projekt att arbeta med, förklarar Finn Følling, Head of Sales PSO Nordics,Unit4.

Unit4 FP&A ger en sömlös användarupplevelse mellan ERP och FP&A vilket skapar en idealisk plattform för finansavdelningar som vill kunna utnyttja data snabbt. Systemet är utformat med FP&A-användare i åtanke vilket är viktigt för användarupplevelsen. Tjänsten använder AI (Artificiell Intelligens) för att enkelt förvandla komplicerade data till tydliga insikter.

Bluestep Bank kommer inledningsvis använda Unit4 FP&A för att få en mer modern, effektiv och användarvänlig konsolideringsprocess. Bluestep Bank, som redan är Unit4-kund när det kommer till affärssystem (ERP), ges dessutom möjlighet att köpa ytterligare moduler av Unit4 FP&A som inkluderar integrerad ekonomisk planering samt riskhantering.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>