Blikk integrerar Scrive eSign i sitt affärssystem

​Scrive och Blikk ingår partnerskap för att förenkla signeringen av avtal, offerter och andra typer av dokument i Blikks molnbaserade affärssystem.

Blikk integrerar Scrive eSign i sitt affärssystem 1Blikk samlar ditt företags viktigaste funktioner i ett och samma system.

Det molnbaserade systemet ger dig ett effektivt verktyg för bl.a. tidrapportering, projektplanering och orderhantering.

Blikk har integrerat Scrive eSign i sitt system för e-signering av alla typer av dokument.

”Våra kunder använder Blikk för viktiga affärsuppgörelser och partnerskapet med Scrive förenklar och förbättrar dessa delar väsentligt. Tillsammans har vi hittat ett upplägg där vi inte krånglar till det för kunderna, utan erbjuder tjänsterna integrerade och klara redan från start. För oss är det viktigt att ständigt hitta nya lösningar som hjälper våra kunder att jobba mer effektivt och minska deras administration” säger Mikael Gramer, VD Blikk.

”Vi är väldigt glada för partnerskapet med Blikk. Både Scrive och Blikk strävar efter att vara så kundnära som möjligt och ge slutanvändaren en bra upplevelse. Integrationen är mycket välgjord och åstadkommer just det – en snygg och enkel signerings-upplevelse som kommer bland annat förenkla deras avtalshantering” säger Mathias Björlin, Partner Manager på Scrive.