Bisnode inleder långsiktigt samarbete med Kivra
Hem TeknikMoln tjänster Bisnode inleder långsiktigt samarbete med Kivra

Bisnode inleder långsiktigt samarbete med Kivra

Publicerat av: Redaktionen

Kivra är en säker digital kanal kopplad till en verifierad individs personnummer.

Dit avsändare kan skicka viktig post såsom exempelvis fakturor, årsbesked och kreditupplysningskopior. kivra

Hundratusentals personer i Sverige använder redan tjänsten och drygt 600 företag och myndigheter skickar idag viktig post genom Kivra.

Bisnode och Kivra inleder nu ett långsiktigt samarbete för säker digital distribution av kreditupplysningskopior.

–           Kivra har blivit den självklara tjänsten för säker digital post i Sverige. Genom att skicka våra kreditupplysningskopior digitalt till användare av Kivra kommer vi spara miljön och starta upp ett samarbete med en strategisk viktig partner, säger Mikael Jakobsson, Product Manager, Bisnode.

–           Bisnode är pionjärer inom smart data och samarbetspartner med många av våra viktigaste kunder vilket gör oss väldigt glada att vi nu kan inleda detta viktiga samarbete, säger Stefan Krook, VD, Kivra.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>