Basware hjälper kunder att accelera sitt leverantörssamarbete med globala Marketplace
Hem Nyheter Basware hjälper kunder att accelera sitt leverantörssamarbete med globala Marketplace

Basware hjälper kunder att accelera sitt leverantörssamarbete med globala Marketplace

Publicerat av: Redaktionen

Basware Network en global marknadsledare som erbjuder helhetslösningar för inköp-till-betalning, e-fakturering och innovativa finansiella tjänster, lanserar nu Marketplace, ett världsomspännande kataloghanteringsverktyg som en del av Basware Network.

Marketplace bidrar till starkare relationer mellan köpare och säljare genom att ge både privata företag och organisationer inom offentlig sektor över hela världen åtkomst till avtalade leverantörskontrakt, hitta tillgängliga produkter och tjänster via en konsumentliknande shoppingupplevelse samt att lägga order direkt mot leverantörer.IT-Finans.se

Efter en stor framgång i Storbrittanien med en plattform med multipla, aktiva inköpsgrupper, lanseras nu Marketplace i resten av världen. Den blir därmed tillgänglig för över en miljon verksamheter kopplade till Basware Network som redan idag strömlinjeformar sina förhandlings- och inköpsprocesser och hanterar sina finansiella flöden. Genom att använda en och samma användarvänliga plattform för att koppla ihop processer för inköp-till-betalning (P2P) och order-to-cash (O2C) kan såväl inköpare som leverantörer skapa förbättrade och förmånligare relationer vilket i sin tur ligger till grund för långsiktig tillväxt.

Ilari Nurmi, SVP, Purchase-to-Pay på Basware, förklarar det så här: “När internationella förhandlings- och inköpsprocesser i allt större utsträckning är beroende goda och tillitsfulla relationer mellan inköpare-leverantörer blir starka affärsnätverk viktigare än någonsin. Marketplace hjälper organisationer att bygga och underhålla dessa viktiga leverantörsrelationer, och vice versa. Efter ett långvarigt samarbete med våra kunder i Storbrittanien ser vi nu fram emot att kunna erbjuda Marketplace till resten av världen för att möjliggöra fördjupade, starkare och mer transparenta relationer till grund för ömsesidig framgång.

Marketplace kopplar samman leverantörer med alla sina kunder via Basware Network, vilket gör det möjligt för dem att enkelt ladda upp kataloginnehåll genom en metod där man lägger upp innehållet en gång och gör det tillgängligt för alla. Man kan därefter hantera kundspecifika prislistor och rabatter och minska kostnaderna genom att försäkra sig om att kunderna får korrekt produkt- och prisinformation. Därmed blir det också enklare för leverantörer att sälja mer genom att bli ett förstahandsval eftersom de kan ta emot fler order direkt från sina inköpares lösning för e-inköp.

-Baswares Marketplace underlättar överblick och ändringar av katalogdata eftersom man snabbt och enkelt kan se processen ur den faktiska beställarens perspektiv och eftersom inköpsprocessen liknar den som konsumenter använder vid privat e-handel är det lätt att utbilda dem i systemet.”, säger Chris Goodier, Contracts Manager, Bedfordshire, Hertfordshire and Camebridgeshire Constabulary.

Inköpare över hela världen har effektiv åtkomst till Marketplace från sin Basware Purchase-to-Pay -lösning eller från alla övriga e-Procurement eller ERP-lösningar, vilket ökar värdet från leverantörsavtal för minskade kostnader. Inköpare kan även minska mängden manuellt arbete genom att överblicka prisförändringar och lägga inköpsordrar (POs). Marketplace ger också bättre kostnadskontroll genom att ge anställda tillgång till avtalade produkter och tjänster till rätt pris genom en inköpsprocess som liknar den för privat e-handel.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>