Hem Säkerhet Barracuda rankas som ledande inom e-postsäkerhet

Barracuda rankas som ledande inom e-postsäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

IT-säkerhetsföretaget Barracuda Networks fick högsta poäng i fyra kategorier när det oberoende analysföretaget Forrester Research rankade företagslösningar för e-postsäkerhet.

Barracuda rankas som ledande inom e-postsäkerhet 3Barracuda fick ett särskilt omnämnande för ”den innovativa AI-baserade lösningen Sentinel som skyddar mot nätfiske och vd-bedrägerier”.

Bland de kategorier där Barracuda fick högsta möjliga poäng finns molnintegration, incidenthantering och support.

– Cyberkriminella använder i dag social engineering och en mängd olika metoder för nätfiske och kontostölder som inte kan stoppas med traditionella säkerhetslösningar. Rapporten bekräftar att våra tjänster hjälper kunderna att skydda sig mot den här typen av attacker, kommenterar Peter Gustafsson, ansvarig för Barracuda Networks i Norden.

– Det är också glädjande att Forresters rapport lyfter fram vår integration med Office 365. Där kan vi erbjuda en säkerhetslösning i absolut framkant av utvecklingen, säger Peter Gustafsson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>