Hem Säkerhet Barracuda lanserar helhetslösning för e-postsäkerhet

Barracuda lanserar helhetslösning för e-postsäkerhet

Publicerat av: Redaktionen

IT-säkerhetsföretaget Barracuda Networks lanserar nu sina tjänster inom e-postsäkerhet som en paketerad helhetslösning.

Barracuda lanserar helhetslösning för e-postsäkerhet 4Barracuda Total Email Protection förenklar partnerledets hantering av administration och försäljning. Samtidigt ger den nya paketeringen användarna ett omfattande skydd mot så kallad social engineering, riktade e-postattacker, bedrägerier och kontostölder.

– E-postsäkerhet handlade tidigare till stor del om att stoppa spam från att ta över mottagarnas inkorgar. I dag är det snarast en fråga om att skydda medarbetarna från planerade och välriktade attacker av olika slag. För att lyckas med det krävs avancerad säkerhet i flera lager och lösningar som ser till helheten, inte bara en viss typ av hot, säger Peter Gustafsson, ansvarig för IT-säkerhetsföretaget Barracuda Networks i Norden.

– Med lanseringen av Total Email Protection möter vi något våra partner starkt efterfrågat: en helhetslösning som bara kräver en produktnyckel. Det skapar en enklare process i alla led och innebär att vi nu kan erbjuda en one-stop-shop för e-postsäkerhet, säger Peter Gustafsson.

Den nya helhetslösningen omfattar Barracuda Essentials, Barracuda Sentinel och Barracuda PhishLine. Programpaketet har en enda produktnyckel (SKU) vilket förenklar administrationen och förkortar försäljningscykeln för Barracudas partner. För kunderna innebär den nya helhetspaketeringen en mycket enklare process.

Barracuda Essentials omfattar e-postsäkerhet, backup och arkivering. Barracuda Sentinel är ett AI-baserat skydd mot nätfiskeattacker och e-postbedrägerier. Barracuda PhishLine är en utbildnings- och simuleringsplattform som lär användarna att upptäcka nätfiskeattacker.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>