Bank Hotel – ett unikt livsstilshotell vid Nybrovikens kaj

I augusti öppnar Stureplansgruppen Bank Hotel.

Bank Hotel – ett unikt livsstilshotell vid Nybrovikens kaj 1Ett exklusivt boutiquehotell vid Nybroviken, perfekt beläget mitt i Stockholms shopping-, kultur- och nöjesdistrikt. Bank Hotel erbjuder 115 klassiskt moderna hotellrum samt flera restauranger och barer av internationell klass.

Beläget på Arsenalsgatan 6 på Blasieholmen ligger det nya hotellet vars byggnad är från 1910. Efter en flerårig ombyggnation där man tagit tillvara på det tidigare bankpalatsets originaldetaljer öppnar här nu ett unikt boutiquehotell.

De 115 rummen går i en harmonisk färgskala med taktila material som sten, trä och exklusiva tyger. Av de åtta omsorgsfullt designade sviterna är den största, Bank Extreme Terrace Suite, på 185 kvadratmeter med fönster från golv till tak och en imponerande kungsterrass med utsikt över Nybroviken.

Med sin elegant internationella atmosfär och inbjudande sociala ytor är Bank Hotel en självklar mötesplats. Restaurangerna samt barerna välkomnar upp till 1000 gäster. Originaldetaljer som väggmålningar, ett sex meter högt glastak och marmorgolv bildar en exklusivt historisk fond.

Bank Hotel lever dygnet runt. Börja dagen med en à la carte-frukost i den varsamt renoverade bankhallen eller avsluta kvällen på den lummiga takterrassen njutandes av utsikten över ett grönskande Djurgården och en perfekt blandad cocktail.

– Det här är Stureplansgruppens vision av ett livsstilshotell där inspiration har hämtats från resor runtom världen. Med en inbjudande atmosfär och förstklassiga restauranger får hotellet en unik plats på Stockholmsmarknaden. Här har vi skapat ett internationellt boutiquehotell för både tillresande och de som bor i staden. Det här är ett hotell som utmärker sig, säger Stureplansgruppen VD och huvudägare, Vimal Kovac.

Bank Hotel öppnar 22 augusti 2018 och är nu öppet för bokningar på bankhotel.se.