Banbrytande investeringsplattform lanseras idag av DealPotential
Hem Finans Banbrytande investeringsplattform lanseras nu av DealPotential

Banbrytande investeringsplattform lanseras nu av DealPotential

Publicerat av: Redaktionen

Efter två års intensivt utvecklade lanserar idag DealPotential sin disruptiva och banbrytande plattform; ”DealPotential for Investors”.

Plattformen kommer att erbjuda insikter i det globala investeringslandskapet, en rad verktyg och resurser för att hjälpa investerare att identifiera potentiella investeringar och hålla sig uppdaterade om de senaste marknadstrenderna.

Under två år har utvecklingen av DealPotential for Investors pågått och en viktig milstolpe i bolagets historia är nu nådd. Plattformen ”DealPotential for Investors” förser investerare med sofistikerade dataanalyser genom att använda avancerad teknik och artificiell intelligens. Detta resulterar i skräddarsydda investeringsmöjligheter som är anpassade till varje investerares unika behov och preferenser.

– Vi är otroligt glada över att lansera plattformen och ge investerare unik tillgång till privat data och insikter”, säger Daniel Antonsson, grundare och VD för DealPotential. Vi anser att varje investerare förtjänar tillgång till kvalificerade analyser, för att kunna fatta de bästa besluten, och vår plattform levererar just det.

Banbrytande investeringsplattform lanseras idag av DealPotential

Daniel Antonsson, VD och grundare av DealPotential som med sin unika plattform förser investerare med sofistikerade dataanalyser.

Plattformens funktioner omfattar bland annat följande:

Marknadsdata, Företagsdata, Investeringsdata och avancerade screeningverktyg som möjliggör för investerare att filtrera bland miljontals datapunkter för att hitta de mest lovande investeringsmöjligheterna, realtids marknadsdata och nyhetsuppdateringar för att hjälpa investerare att ligga steget före.Plattformen är utformad för att analysera den privata marknaden och för investerare på alla nivåer, från enskilda investerare till stora institutionella investerare.

För mer info: www.dealpotential.com

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>