Avy tecknar avtal med Newsec
Hem Fastigheter Avy tecknar avtal med Newsec

Avy tecknar avtal med Newsec

Publicerat av: Redaktionen

Avy tecknar avtal med fastighetsförvaltningsbolaget Newsec avseende digitala hyresgästtjänster.

Först ut är de svenska förvaltningskunderna med ett bostadsbestånd om ca 25,000 hyreslägenheter, där boende redan till hösten har möjlighet att få tillgång till Avys integrerade applösning.

Newsec är en av Europas största fastighetsförvaltare med ca 50 miljoner m2 under förvaltning och ett heltäckande erbjudande som sträcker sig från strategisk analys till teknisk service. Att komplettera erbjudandet med digitala tjänster är ett naturligt steg i arbetet med att stärka driftnetto och värde på fastighetsbestånd för förvaltningskunder;

Avy tecknar avtal med Newsec

Avy tecknar avtal med Newsec avseende digitala hyresgästtjänster

”Vi tittar ständigt på hur vi kan utveckla det digitala erbjudandet mot våra kunder för ökad avkastning och förbättrad boendeupplevelse. Avys tjänster är otroligt attraktiva ur användarsynpunkt och har uppvisat mycket fina resultat hos gemensamma kunder, där användandet av tillvalstjänster ökat med fem gånger. Avy är ett innovativt företag som tänker nytt kring kundupplevelse där tjänsterna utgår från den boendes perspektiv och breddar affären för fastighetsägare. Detta ser vi stor potential i och vill vara med att utveckla tillsammans med Avy” säger Carolina Wachtmeister, Digital & Service Development, Newsec.

För Avy är avtalet med Newsec en kvalitetsstämpel för såväl produkterbjudande som lösning;

”Vi är enormt glada över att få arbeta med en sån erfaren organisation som Newsec där kunskapsutbyte och insikter kommer att driva vår utveckling framåt i rask takt. Det är en kvalitetsstämpel för oss att de ser en stor efterfrågan av vår produkt hos sina kunder och att vi möter deras högt ställda krav ” Säger Joacim Gustafsson, VD Avy.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>