Avy lanserar unik trygghetsförsäkring för hyresgäster
Hem Fastigheter Avy lanserar en unik trygghetsförsäkring för hyresgäster

Avy lanserar en unik trygghetsförsäkring för hyresgäster

Publicerat av: Redaktionen

Avy har tillsammans med Aon och AXA Partners tagit fram en trygghetsförsäkring unik för hyresgäster som har tillgång till Avys boendeapp.

Tjänsten täcker boendekostnaden i upp till 6 månader vid fall av hel- eller deltidssjukskrivning samt ofrivillig arbetslöshet.

Avy har i samarbete med Aon och AXA Partners tagit fram en trygghetsförsäkring som täcker boendekostnaden för hyresgäster i upp till 6 månader vid hel- eller deltidssjukskrivning samt ofrivillig arbetslöshet. Trygghetsförsäkringen lanserades precis innan jul till Avys alla bostadsbolagskunder och erbjuds redan till tiotusentals hushåll runtom i Sverige.

”Detta är ett steg i ledet mot den heltäckande digitala service som vi vill att bostadsbolag ska kunna erbjuda via vår plattform där kvalitativa tjänster för trygghet och trivsel är en viktig del. Trygghetsförsäkringen minskar oron för hyresgäster vid inkomstbortfall och hjälper familjer att behålla bostad och levnadsstandard i dessa ovissa tider. För fastighetsägaren innebär det nöjdare kunder som får tillgång till en unik tjänst men som även leder till minskad avflyttning och ett säkrare kassaflöde” säger HannahClara Vilsek, Business Development Manager inom e-Commerce på Avy.

Carl Germann, Partneransvarig på AXA Partners fortsätter;

Avy lanserar unik trygghetsförsäkring för hyresgäster

Avy lanserar trygghetsförsäkring i samarbete med Aon och AXA

”Vi är väldigt glada över detta partnerskap och för förtroendet att få vara en del av utbudet i Avys innovativa digitala plattform. Vår gemensamma tjänst erbjuder boende över hela landet en ökad trygghet i form av ett bra ekonomiskt skydd vid oförutsedda händelser till ett väldigt attraktivt pris”.

Sedan lansering har respons varit positiv och intresse kring tjänsten stort. Peter Olausson, Teknisk Chef på SBB Norden kommenterar;

”Vi gick ut med denna nyhet till våra kunder i början på det nya året och ser redan ett högt engagemang med många som signar upp sig för tjänsten. Möjligheten för oss att kunna erbjuda innovativa tjänster som stärker boendeupplevelsen, utöver själva lägenheten är oerhört viktig. Denna tjänst är ett stort framsteg för oss och andra bostadsbolag som arbetar aktivt med social infrastruktur och värnar om sina hyresgäster”.

Avys tjänsteplattform med ett kurerat sortiment för trivsel och trygghet i hemmet omfattar alltifrån inflyttningsservice till bredband och elavtal. Tjänsterna är populära hos boende och sortimentet utökas kontinuerligt med ett flertal nya lanseringar planerade inom kort. Detta är förmånliga tjänster som bostadsbolag direkt kan erbjuda till hyresgäster via boendeappen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>