Hem Fastigheter Assetti tar sikte på Svenska marknaden

Assetti tar sikte på Svenska marknaden

Publicerat av: Redaktionen

Det finska tillväxtföretaget Assetti som utvecklar property-tech lösningar upplever ett ökat flöde kunder i Sverige och investerar nu vidare på den svenska marknaden.

Assetti tar sikte på Svenska marknaden 3Satsningen innefattar bland annat att Assetti anställer en sverigechef för att bättre tillmötesgå sina svenska kunder. Förvärvet innebär även att Assetti skapar sig en fördjupad förståelse kring trender och arbetssätt inom svenska asset management branschen.

Till rollen har företaget anställt Martin Säntti som har en bakgrund inom AI, digitalisering och ERP.

Senast arbetade Säntti som affärsutvecklings-ansvarig på företaget Leiki som är världsledande inom artificell intelligens inom digitalisering.

”Förhoppningsvis finns det en del synergier mellan mina tidigare uppdrag och Assettis produkter som ligger i den absoluta framkanten inom digitalisering av fastighetsbranschen” säger Säntti.

”Det känns även spännande att arbeta med en så pass nischad lösning där hela företagets personalstyrka samt kultur brinner för att effektivisera och förenkla ett område som tidigare inte haft några enkla och intuitiva lösningar”.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>