Hem Nyheter Aspia väljer Visolit som partner för utveckling av sin IT-plattform

Aspia väljer Visolit som partner för utveckling av sin IT-plattform

Publicerat av: Redaktionen

Nybildade Aspia, en av Sveriges ledande aktörer inom företagsnära rådgivning, har under 2018 snabbt utvecklats till en nordisk koncern med 1450 anställda och en omsättning på drygt 1,2 miljarder kronor.

Aspia väljer Visolit som partner för utveckling av sin IT-plattform 3

Johan Magnusson, vd på Visolit

Företaget har fortsatt stora tillväxtplaner med ett stort digitalt fokus, och inleder nu ett utvecklingsarbete av sin IT-plattform. Som samarbetspartner valdes Visolit och företagen har nyligen slutit ett treårigtsamarbetsavtal till ett värde av cirka 70 miljoner kr.

Aspia erbjuder idag sina kunder redovisning, lön och andra företagsnära tjänster i kombination med personlig rådgivning via marknadens mest moderna affärsplattform MyBusiness. Aspia har höga tillväxtambitioner och som ett led i det arbetet utvecklar de nu sina digitala interna arbetsprocesser såväl som det digitala erbjudandet till sina kunder.

⎯Vi har kommit långt på vår digitala resa, och nu tar vi nästa steg genom att byta ut vår infrastruktur för IT till moderna molnlösingar som kommer att gynna både våra medarbetare och kunder. I en sådan fas är det avgörande att samarbeta med partners i framkant med erfarenhet på området. Visolit har sedan tidigare en god kännedom om vår IT-miljö och är därför en viktig partner på vår resa, säger Johan Ekblom, CIO på Aspia.

⎯Redovisningsbranschen står inför ett systemskifte. Vi ser fram emot att vara delaktiga i detta och att hjälpa Aspia med deras digitala plattform och moderna lösningar. Deras verksamhet växer kraftigt redan nu och därför är det avgörande att leveranserna flyter på och att varken Aspias kunder eller medarbetare störs i sitt dagliga arbete, säger Johan Magnusson, vd på Visolit.

–  Vårt motto ”Every challenge needs a partner”, betyder att oavsett vilken utmaning våra kunder står inför ska de veta att Visolit är en partner att lita på. Det kommer självklart att vara vår ledstjärna även i detta samarbete.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>