Hem TeknikMoln tjänster Asitis lanserar ny plattform för factoring

Asitis lanserar ny plattform för factoring

Publicerat av: Redaktionen

Asitis AB har i snart två decennier passionerat tagit fram smarta lösningar för finansbranschen och lanserar nu en helt ny molnbaserad lösning för factoring – Asitis Cloudware.

Asitis lanserar ny plattform för factoring 3Med AsitisCloudware skapas helt nya förutsättningar för finansföretag att möta marknadens krav på digitalisering av sina finanstjänster.

Asitis Cloudware möter människors behov av att enkelt kunna göra affärer när som helst och vart som helst.

-Med Asitis Cloudware tar vi ett tekniskt kliv med minst 15 år jämfört med de lösningar som är rådande på marknaden. Asitis Cloudware tar hänsyn till de nya krav som allt snabbare digitalisering medför, bland annat realtidskommunikation, enkel on-boarding, mobilitet, skalbarhet och time-to-market, säger Joakim Rickardson, utvecklingschef på Asitis.

Cloudware factoring innehåller inledningsvis funktionalitet för fakturaköp, fakturafinansiering och fakturaservice. AsitisCloudware utökas kontinuerligt med nya tjänster.

-För en finansbransch i ständig förändring känns det otroligt spännande att kunna erbjuda Cloudware till marknaden. Den respons vi hittills har fått har varit mycket positiv och vi ser fram emot att hjälpa våra kunder i deras resa framåt genom att leverera cutting-edge produkter och tjänster som får deras verksamhet att växa, säger Ingi Jonasson, VD på Asitis.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>