Aros Kapital rekryterar Patrik Axsäter från Ikano Bank till ny försäljningschef

Kreditmarknadsbolaget Aros Kapital rekryterar Patrik Axsäter till rollen som försäljningschef.

Aros Kapital rekryterar Patrik Axsäter från Ikano Bank till ny försäljningschef 1Patrik Axsäter har de senaste åren arbetat som Head of B2B på Ikano Bank.

FRÅN STORFÖRETAG TILL UPPSTICKARE
Patrik Axsäter har bland annat arbetat inom SEB och varit försäljningschef på SIBA och Svensk Fastighetsförmedling. Sedan 2014 har han haft rollen som Head of B2B på Ikano Bank med ansvar för
leasing och factoring. Nu går han alltså från storföretag till uppstickare.

– Det som fick mig att få upp ögonen för Aros är deras unika kombination av kompetenser och det drivande engagemang som finns i hela organisationen och styrelsen.

– Aros ligger även långt fram i den tekniska utvecklingen och man har lyckats skapa både ett starkt varumärke och en hög kundnöjdhet. Mitt mål nu är att fortsätta bygga på det vi har och öka försäljningen ytterligare. Vi kommer fortsätta fokusera på partnerfinansiering och på att stärka Aros varumärke och distributionskanaler i hela Sverige.

Aros VD, Daniel Güner, kommenterar rekryteringen:

– Vi är väldigt glada att ha Patrik ombord. Han är erkänt duktig inom kreditgivning och affärsmannaskap. Han brinner dessutom för ny teknik och vill precis som Aros skaffa bättre förutsättningar för att hjälpa företag att få en hållbar företagsbank.