Åre-Business-Forum
Hem Event Åre Business Forum tre dagars event – Nordens Davos – utsålt!

Åre Business Forum tre dagars event – Nordens Davos – utsålt!

Publicerat av: Redaktionen

För första gången sedan toppmötet startade för 8 år sedan så är samtliga dagar slutsålda och fullbokade.

En fantastisk milstolpe för evenemanget och ett stort grattis till de som har lyckats komma över de attraktiva deltagarpassen till någon av dessa tre dagar.

Åre Business Forum tre dagars event - Nordens Davos - utsålt! 2– Vi förväntade oss ett stort tryck i år efter fjolårets succé, men att det skulle ta slut på alla platser samtliga dagar hade vi inte alls räknat med, säger grundaren Jens Edlund.

Toppmötet fortsätter även efter det officiella programmet under helgen och många kombinerar sin vistelse i Åre med att testa de världsberömda skidbackarna och det populära restaurang- och nöjeslivet som blir ytterligare en katalysator för att skapa affärer och nya kontakter.

Årets aktuella teman är, morgondagens framtidsrecept, hållbarhet, finansiering och digitalisering. De som väntas delta är företagsledare, ledande politiker, beslutsfattare, entreprenörer, investerare, näringslivsföreträdare och andra opinionsbildare.

-Syftet med arrangemanget är att tillhandahålla en miljö för affärer och nya kontakter som skall skapa tillväxt i Regionen, Sverige och Norden, det har vi alla förutsättningar för nu, avslutar grundaren Jens Edlund.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>