Arctic Space Technologies är Årets startup. Grattis!
Hem STARTUP Arctic Space Technologies är Årets startup. Grattis!

Arctic Space Technologies är Årets startup. Grattis!

Publicerat av: Redaktionen

Det är nu klart att Arctic Space Technologies tar hem priset som Årets Start Up i Piteå Business Awards 2020.

Arctic Space Technologies är Årets startup. Grattis!

Sandra Nilsson från Arctic Space Technologies tog mot priset för Årets startup 2020. Foto: Zandra Klasson

Nominerade var också BladeSolutions och Deep Bay Digital AB.

De tre är alla företag som uppfyller kriterierna för priset, att deras idé kan växa och konkurrera internationellt.

Arctic Space Technologies utses till vinnare med följande motivering:

”Genom mjukvara och antenner i anslutning till gröna datacenter har bolaget revolutionerat kommunikation mellan satelliter och markstationer för företag över hela världen. En affärsidé med etablering i Piteå som har universum som sin marknad är en självklar vinnare av Årets startup.”

Priset delas ut av Arctic Business Incubator (ABI) och jurygruppen består av Göran Carlson, Arctic Business, Ingela Lidström, vd Partner Invest och Niklas Berg, In the Cold

Fyra priset återstår
Årets startup är det tredje av sju priser som ska delar ut under februari. Nominerade i samtliga kategorier finns på Piteå Business Awards webb samt Facebook, länkar nedan.

Samtliga prisutdelningar livesänds enligt tidplanen nedan på Piteå Business Awards Facebook samt Piteå-Tidningen och Norrbottens Affärers hemsidor. Du har också möjlighet att se samtliga sändningar i efterhand.

Samtliga sändningar börjar kl. 09.30

  • Torsdag 11 februari Årets Hållbarhetspris
  • Tisdag 16 februari Årets Småföretagare
  • Torsdag 18 februari Årets Varumärke
  • Torsdag 23 februari Årets Företagare

Piteå Business Awards är en hyllning till hela Piteås näringsliv. För företagens drivkraft, insatser och engagemang. En salut för den kreativitet som finns i det lokala näringslivet, inte minst ett år som detta. Ett stort grattis till alla nominerade och tack för allt fantastiskt ni åstadkommit under 2020!

Ett stort tack riktar vi också till alla partners som är med och stöttar arrangemanget och gör det möjligt att genomföra årets Piteå Business Awards i det nya formatet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>