Är du redo för tennis i världsklass?
Hem Livstil Är du redo för tennis i världsklass?

Är du redo för tennis i världsklass?

Publicerat av: Redaktionen

Nu släpps biljetterna till Stockholm Open 2021!

Är du redo för tennis i världsklass?Som enda turnering och sista stopp på touren, innan ATP-slutspelet, arrangeras nu anrika turneringen Stockholm Open i v. 45, den 6-13 november 2021.

Biljetterna släpps idag!

För att säkra avstånd mellan besökare på Kungl. Tennishallen släpps endast hälften av sittplatserna tills restriktionerna kan lätta. Missa inte chansen att säkra dina biljetter!

”Turneringsveckan i Stockholm blir den sista i den ordinarie ATP-säsongen, vilket innebär att Stockholm Open kommer att spela en nyckelroll gällande de sista kvalificeringsplatserna till Nitto ATP-slutspelet” – Andrea Gaudenzi, styrelseordförande för ATP.

”Vi ser stora möjligheter att få till ett riktigt bra startfält, både med anledning av Stockholm Opens fina rykte men också med tanke på att de nya datumen öppnar upp för många fler spelare att kunna närvara. Vi vet redan att det finns en hungrig tennispublik som längtat efter att få njuta av tennis i världsklass, och det tänker vi leverera ”- Thomas Enqvist, turneringschef för Stockholm Open.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>