Application Management nytt affärsområde – ska ge kunder bättre IT-stöd i verksamheten
Hem Nyheter Application Management nytt affärsområde – ska ge kunder bättre IT-stöd i verksamheten

Application Management nytt affärsområde – ska ge kunder bättre IT-stöd i verksamheten

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar det snabbväxande konsultbolaget Consid ett nytt affärsområde, Application Management, där de erbjuder sina kunder att ta ett totalåtagande kring deras utveckling och förvaltning. Lennart Holeby tillsätts som affärsområdeschef.

Consids nya affärsområde, som har döpts till Application Management, innebär att Consid kan leverera totalåtaganden mot sina kunder där hela eller delar Application Management nytt affärsområde – ska ge kunder bättre IT-stöd i verksamheten 2av IT-avdelningen outsourcas till Consid, som då förvaltar och utvecklar applikationer och verksamhetsstöd i nära samarbete med kundernas verksamheter. Lennart Holeby tillsätts som affärsområdeschef.

– Jag brinner för att hjälpa verksamheter att få ett användarvänligt och bra IT-stöd och att jobba metodiskt för att det ska uppstå, där Consid utför vad verksamheterna bestämmer. För Consid är det viktigt att upprätthålla ett fungerande arbetssätt och processer där våra kunder känner att vi jobbar nära dem och under ledning av dem. Det ska bli jätteroligt att vara med i processen där vi hjälper våra kunder att ta steget till att vara mer kostnadseffektiva samt tjäna mer pengar på ett bättre IT-stöd i verksamheten, säger Holeby.

Han menar på att Consid är det självklara valet när det kommer till tjänster inom Application Management då företaget finns runtom i hela Sverige och har en lagom storlek som tillåter stor snabbhet och flexibilitet, men tillräckligt stora för att kunden skall känna trygghet i valet av leverantör.

– Vi har i och med affärsområdet ett strukturerat sätt att samarbeta och jobba nära våra stora kunder. Affärsområdet blir ett komplement till våra redan starka erbjudanden där vi tillämpar en strukturerad affärsform för att ta oss an ett helhetsåtaganden, menar Holeby.

Peter Hellgren, vd för Consid, är positiv till det nya affärsområdet:

– Genom vårt affärsområde Application Management kombinerar vi vår erfarenhet och kunskap inom olika branscher och affärsfunktioner med ett omfattande innovationsarbete. Vi hjälper våra kunder att bli högpresterande företag och organisationer, där vi tillför stabilitet och en framåtlutad approach i linje med vår affärsidé – att se till att våra kunder blir bäst i världen på det de gör genom att ta vara på den digitala världens möjligheter.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>