Användaren i fokus när Oxceed för koncern blivit ännu bättre
Hem företag Användaren i fokus när Oxceed för koncern har blivit ännu bättre

Användaren i fokus när Oxceed för koncern har blivit ännu bättre

Publicerat av: Redaktionen

Enkelheten och effektiviteten i kombination med avancerad funktionalitet är egenskaper som uppskattas av de många företag som valt Oxceed för sin koncernrapportering.

Likviditetsbudget för koncerner, automatiska elimineringar samt förenklad valutahantering är nyheter som har förstärkt användarvänligheten och funktionaliteten ytterligare.

– Det är en utmaning att göra avancerad funktionalitet enkel att använda. Det är en väsentlig styrka med Oxceed jämfört med våra konkurrenter och något som vi hela tiden jobbar på att förbättra ytterligare, säger Carl Frostgård, CPO på Oxceed.

Likviditetsbudget för koncerner
Att hålla koll på likviditeten i koncernen kan vara avgörande för en verksamhets överlevnad och är relevant både i tuffare tider och till exempel för växande koncerner som behöver säkerställa täckning för planerade investeringar. En nyhet i Oxceed är möjligheten att göra en samlad likviditetsbudget för koncernens företag.

Automatiska elimineringar
Att arbeta med elimineringar kan vara både tidskrävande och komplext. En nyhet i Oxceed är att elimineringarna kan automatiseras helt. Välj de konton som alltid ska elimineras och sedan är det klart. När ni skapar koncernrapporterna anger ni om elimineringarna ska vara med. Elimineringarna täcker både balanskonton och resultatkonton.

Användaren i fokus när Oxceed för koncern blivit ännu bättre

Carl Frostgård, CPO på Oxceed

Förenklad valutahantering
För koncerner med bolag som redovisar i olika valutor ger Oxceed möjligheten att enkelt ställa in växelkurser, månad för månad. Siffrorna sammanställs automatiskt i en och samma valuta i koncernens konsoliderade rapporter.

Dessa nyheter är funktioner som förenklar många manuella moment och sparar mycket tid. Resultatet är ett allt starkare erbjudande för koncerner som vill modernisera sin finansiella rapportering och uppföljning.

Koncerner som väljer Oxceed prioriterar ofta:

  • Enkel koppling med bokföringssystemet som minimerar risken för fel
  • Användarvänligheten i verktyget som sparar tid i ekonomiarbetet
  • Enkelheten i att skräddarsy egna rapporter och nyckeltal
  • Automatiska elimineringar inom koncernen
  • Att kunna skicka anpassade rapportpaket till olika användare
  • Samlad likviditetsbudget för hela koncernen
  • Ett prisvärt verktyg som inte kräver dyra implementeringsprojekt

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>