Anna Fritzson får stipendium för studier vid Executive MBA-programmet, Handelshögskolan i Göteborg

För tredje året i rad delar Familjen Knut och Ragnvi Jacobssons stiftelse ut ett entreprenörsstipendium för deltagande i Executive MBA-programmet vid Handelshögskolan i Göteborg.

Anna Fritzson får stipendium för studier vid Executive MBA-programmet, Handelshögskolan i Göteborg 1
Anna Fritzson

I år går stipendiet till Anna Fritzson, grundare och VD på företaget Zuragon Sweden AB – ett företag inom autonoma fordon.

”Det känns fantastiskt roligt att få det här stipendiet och speciellt eftersom vårt företag fortfarande är i en uppstartsfas. En sådan här utbildning borde alla entreprenörer få genomgå. Det finns så många företag som misslyckas i sin uppstart för att man inte helt kan tolka omvärldsfaktorer som påverkar bolaget. Med den här utbildningen skaffar jag mig den typ av  kunskap som krävs utöver att driva själva verksamheten”, säger Anna Fritzson, VD Zuragon Sweden AB.

”Anna Fritzson erhåller Entreprenörspriset för sin målmedvetenhet och innovativa satsning på produkter och tjänster inom autonoma fordon. Hon har en imponerande entreprenörsanda och ett sällsynt driv som gör henne väl förtjänt av att tilldelas priset. Bolaget Zuragon visar tillväxt samt är lönsamt och Anna har förstått morgondagen genom satsningen inom autonoma fordon”, säger Marianne Brismar, Styrelseordförande Familjen Knut & Ragnvi Jacobssons stiftelse.

Executive MBA-programmet är en engelskspråkig managementutbildning på deltid över 21 månader, som är “Triple Crown”-ackrediterad, d v s har de tre främsta internationella ackrediteringarna för handelshögskolor: EQUIS, AACSB och AMBA. Med kombinerat fokus på Norden och Asien förses deltagarna med verktyg för att kunna hantera ett utökat affärsansvar på en globaliserad marknad. Varje modul är fokuserad på ett specifikt ämne och både hårda och mjuka färdigheter utvecklas. Programmet innehåller även två separata 8-dagars utbildningsmoduler vid elituniversitet i Kina och Indien.