Hem Nyheter Anil Agarwal utnämnd till chef för Capgeminis Skandinaviska affärsenhet

Anil Agarwal utnämnd till chef för Capgeminis Skandinaviska affärsenhet

Publicerat av: Redaktionen

Capgemini tillkännager i dag att Anil Agarwal utnämnts till chef för Capgemini Scandinavia Business Unit.

Anil Agarwal utnämnd till chef för Capgeminis Skandinaviska affärsenhet 2

Anil Agarwal, ny chef för Capgemini i Skandinavien

Detta inkluderar marknaderna i Sverige, Norge och Danmark.

– Anil har mycket goda meriter från sina år på Capgemini och vi är glada för att utnämna honom till President of Capgemini Scandinavia Business Unit. Anil och hans team är väl positionerade i regionen för att kunna tillföra våra kunder all den bredd som vår koncern representerar, från tekniska lösningar till till konsulttjänster och innovativa erbjudanden. Jag är säker på att Anil kommer att dra nytta av alla våra tjänster och den globala talangen som finns i bolaget för att gynna den skandinaviska marknaden, säger Olivier Sevilla, Group Executive Board member and CEO of Europe Strategic Business Unit i Capgemini.

Sedan han kom till Capgemini i 2012, har Anil haft olika ledande ställningar i regionen. Tidigare i år blev han utnämnd till Managing Director för både Norge och Sverige. Efter en framgångsrik utveckling i båda länderna har Anil nu utsetts till President för Capgemini Scandinavia Business Unit.

– Capgemini har ett mycket starkt fotfäste i Skandinavien. Framöver skall vi fortsätta bygga vidare på våra styrkor och förmågor som en ledare inom digitala tjänster och molntjänster. Vi har enastående talanger i regionen och jag ser framemot att utveckla och bygga våra team över hela Skandinavien, säger Anil Agarwal, President of Capgeminis Scandinavia Business Unit.

Capgemini i Skandinavien består av ett engagerat team med över 7 500 anställda. Nästan hälften av medarbetarna är baserade i Sverige, Norge eller Danmark medan resten arbetar på Capgeminis globala leveranscentra. Capgemini har en stark position inom detaljhandeln, finans, industri, olja och gas, och den offentliga sektorn i den skandinaviska regionen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>