Amido har integrerat Dinbox

Två befintliga kunder, som är bland landets största fastighetsbolag, har utökat och använder nu Amidos senaste integration som är till Dinbox.

Amido har integrerat Dinbox 1Integrationen blir nu tillgänglig för alla som en del i det ordinarie utbudet.

Amido levererar en mjukvarutjänst som låter kunder jobba i ett och samma gränssnitt till många olika passersystemsfabrikat. Integrationen stödjer utöver Dinbox passersystem även deras informationstavlor, porttelefon och fastighetsboxar.

Alla olika delar kan användas tillsammans eller var för sig samt kombineras med andra passersystem.

– Vi vill göra det enkelt för våra användare och att de ska ha valfrihet. Integrationen med Dinbox ökar utbudet för vad kunden kan välja och kombinera mellan när det ska göras nyinstallationer eller uppgraderingar, säger Johnny Berlic, vd på Amido AB (publ).

– Vi ser scenarier där kunder har ett skalskydd sedan tidigare men i tvättstugan har de valt ett annat fabrikat för att det påverkade valet av tvättmaskin, nu kan man exempelvis komplettera detta med informationstavlor eller fastighetsboxar från Dinbox – för användaren är det fortfarande lika enkelt, säger Johnny Berlic.

– Vi har en hög efterfrågan på våra uppkopplade produkter från fastighetsägare, men för vissa har det varit en utmaning att man inte vill administrera i två system. Med den här integrationen öppnar vi upp för dem att kunna välja fritt bland de hårdvaror de föredrar, säger Sebastian Oderstedt, vd på Dinbox AB.