Hem Nyheter Amasten tar elbilsladdning till hyresrätten

Amasten tar elbilsladdning till hyresrätten

Publicerat av: Redaktionen

Amasten har skrivit ramavtal med laddoperatören Eways för etablering av smarta laddlösningar och tjänster för elbilsladdning till Amastens hyresgäster.

Amasten tar elbilsladdning till hyresrätten 3– Vi ser i våra undersökningar att våra hyresgäster vill bidra till att minska koldioxidutsläppen och därför jobbar vi hårt med att på olika sätt möjliggöra för våra hyresgäster att leva mer hållbart. Elektrifiering av transporter är en del av det. Jag är själv ägare till bil med sladd sen 8 år tillbaka och detta är något jag tror starkt på, säger Magnus Jägre, Hållbarhetschef på Amasten.

– Vi är otroligt stolta och glada över att fastighetsbolaget Amasten valt oss som leverantör av smarta laddlösningar. Tillväxtorter har en enorm möjlighet att bygga laddsystem i alla fastigheter redan från början. Då blir det lätt för hyresgästerna att välja elbil och omställningen går snabbare. Att Amasten valt att satsa på elbilsladdning är därför helt rätt väg att gå och mycket spännande, säger Niclas Sahlgren, VD på Eways.

Genom satsningen ges boende i hyreslägenheter möjlighet att göra klimatsmarta val. Den första laddstationen kommer att installeras och driftsättas innan årets slut och flera andra fastigheter är på gång med installation av laddplatser.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>