Alwy utökar erbjudandet till sina användare, ingår partnerskap med Lexly.
Hem Nyheter Alwy utökar erbjudandet till sina användare och ingår partnerskap med Lexly

Alwy utökar erbjudandet till sina användare och ingår partnerskap med Lexly

Publicerat av: Redaktionen

Fintech-bolaget Alwy erbjuder en ekonomitjänst med ambitionen att förbättra privatpersoners ekonomi och sparande.

Nu ingår man partnerskap med Lexly för att kunna erbjuda sina användare en juridisk trygghet och tillgång till juridiska tjänster.

Samarbetet med Lexly kommer att ingå i Alwy Premium och vara en del i att fortsätta utveckla helhetslösningen för användarens privatekonomi.

”På Alwy så vill vi hjälpa våra medlemmar att se över hela sin ekonomi men även säkerställa att de får hjälp med de juridiska frågorna som finns i syfte att skapa en större trygghet. Genom samarbetet med Lexly kan våra medlemmar enkelt få tillgång till juridiska tjänster och undvika eventuella problem vilket skapar en trygghet om situationen skulle vara framme” kommenterar Christoffer Long, VD på Alwy om partnerskapet med Lexly.

Alwy utökar erbjudandet till sina användare, ingår partnerskap med Lexly.Genom Lexly kommer Alwys användare att få exklusiva erbjudanden gällande juridisk rådgivning och avtalsskrivning där kunden själv kan välja om den vill skriva avtalet själv online eller tillsammans med en jurist.

Förhoppningarna med detta samarbete är att Alwys
användare kommer kunna nyttja Lexlys tjänster i förebyggande syfte, innan potentiella problem uppstår, för att underlätta och förbättra vardagen och ekonomin.

”Vi är mycket glada för vårt nya samarbete med Alwy. Att få jobba tillsammans med ett tech-bolag som, liksom vi, är måna om att trygga sina kunder utifrån ett helhetsperspektiv känns helt rätt. Vi ser fram emot att kunna erbjuda Alwys kunder juridiska lösningar utifrån just deras situation och behov.” säger Dennis Lauri, Head of Partnerships på Lexly.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>