Almi Invest investerar i Zigned för e-signering
Hem STARTUP Almi Invest investerar i Zigned för e-signering

Almi Invest investerar i Zigned för e-signering

Publicerat av: Redaktionen

Almi Invest investerar 1,5 miljoner kronor i Zigned, som utvecklat en enkel och kostnadseffektiv tjänst för e-signering av dokument.

I emissionen på totalt drygt tre och en halv miljoner kr deltar också privata investerare. Pengarna ska användas till expansion och teknisk utveckling.

Zigned beskriver sig själva som den enklaste och mest tillgängliga tjänsten för e-signering på den svenska marknaden. Zigned erbjuder vem som helst att när som helst signera avtal elektroniskt för endast 10 kronor per dokument. Sedan starten har bolaget med hjälp av sina kunder utvecklat ett flertal tjänster för olika behov.

Avtal på traditionellt vis, det vill säga fysiskt undertecknade med penna på papper, tar i genomsnitt tre dagar att få underskrivet av alla parter. Med e-signering tar det i stället bara tre timmar. Detta har många stora bolag redan insett och börjat implementera genom hela sina organisationer. För små och medelstora bolag har det hittills ofta varit för dyrt och för krångligt.

Zigned har en lösning som ska passa alla organisationer med ambitionen att leverera den mest tillgängliga och friktionsfria lösningen för e-signaturer på marknaden. Bolaget vision är att: ”Att skriva under och administrera avtal digitalt ska vara lika enkelt som att använda en penna och frimärke”.

Almi Invest investerar i Zigned för e-signering

Zigned team. ludvig Edstrom och David Jurio

– Digitala avtal blir allt vanligare och här har Zigned stor tillväxtpotential både kopplat till marknaden i stort, till bolagets unika positionering och virala affärsmodell. Bolaget har goda förutsättningar att lyckas med sin kommersiella plan och då skapas en stark värdetillväxt, säger Pär Lagerström, Investment Manager på Almi Invest.

– Vi är väldigt glada för att Almi Invest valt att investera i oss, säger Ludvig Edström, vd på Zigned. Nu kommer vi att kunna fortsätta ta steg mot att introducera Zigned till den stora massan och attrahera en stor mängd användare och kunder.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>