Alma Property Partners och STOS Fastigheter samarbetar för att utveckla Kvarteret Siv i centrala Uppsala
Hem Fastigheter Alma Property Partners samarbetar med STOS Fastigheter för att utveckla Kvarteret Siv i centrala Uppsala

Alma Property Partners samarbetar med STOS Fastigheter för att utveckla Kvarteret Siv i centrala Uppsala

Publicerat av: Redaktionen

STOS Fastigheter köper in sig i ett fastighetsprojekt i absolut bästa läge i centrala Uppsala och blir delägare med Alma Property Partners och Mässing Properties.

Alma Property Partners och Mässing Properties förvärvade fastigheten Fålhagen 3:1, också känd som Kvarteret Siv eller Sivia Torg, under 2019 och har sedan dess arbetat fram en ny detaljplan som medger utveckling av en byggnad om ca 30,000 kvadratmeter för kontor, hotell och butiker.

Alma Property Partners och STOS Fastigheter samarbetar för att utveckla Kvarteret Siv i centrala UppsalaEn framgångsrik evakuering och rivning av tidigare byggnad på fastigheten har genomförts för att möjliggöra projektet.

Nu köper STOS Fastigheter in sig i Kvarteret Siv och blir ansvariga för att driva projektet mot ett förverkligande och genomförande. STOS Fastigheter tar över stafettpinnen för projektet från Fredrik Mässing, som framöver lägger sitt fulla fokus på sin roll som VD för Prisma Properties.

”Det är mycket glädjande att vi kan presentera STOS Fastigheter som ny delägare till Kvarteret Siv. Vi värdesätter STOS kompetens och erfarenhet inom projektutveckling och ser fram mot att arbeta tillsammans med dem för att uppföra moderna och hållbara lokaler på den bästa platsen i centrala Uppsala” säger Stefan Albinsson, Partner och Head of Asset Management på Alma Property Partners.

”Att få möjlighet att investera i Kvarteret Siv med absolut bästa läge i Uppsala tillsammans med Alma Property Partner känns mycket inspirerande. Nu är det fullt fokus på att realisera fastighetens fulla potential.” säger Robert Bolmgren, Partner på STOS Fastigheter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>