Allt fler Bostadsrättsföreningar och Fastighetsägare väljer Doomans säkra och tillgängliga Cykelgarage
Hem Fastigheter Allt fler Bostadsrättsföreningar och Fastighetsägare väljer Doomans säkra och tillgängliga Cykelgarage

Allt fler Bostadsrättsföreningar och Fastighetsägare väljer Doomans säkra och tillgängliga Cykelgarage

Publicerat av: Redaktionen

Antalet hyresgäster som cyklar ökar konstant, man cyklar till jobbet och man cyklar på fritiden. 

Allt fler Bostadsrättsföreningar och Fastighetsägare väljer Doomans säkra och tillgängliga Cykelgarage

Samtidigt blir cyklarna och el-cyklarna dyrare vilket sammantaget innebär ett snabbt ökande behov av funktionella, säkra och tillgängliga förvaringslösningar.

– I brist på annat ställer man cyklar i trapphus, tvättstugor och inne i lägenheten säger Lennart Hermansson, ordförande i en Bostadsrättsförening på Eriksberg, Göteborg. Vi hade under en tid sett oss om efter olika lösningar som skulle kunna passa just vår situation, det är ju tyvärr också ett växande problem med stölder och skadegörelse.

Vi hittade då Dooman Teknik som erbjöd en flexibel förvaringslösning som verkade både säker och estetiskt tilltalande, dessutom med möjlighet till ett säkerhetsklassat, skalbart låssystem där man kan låsa med mobilen eller en ”tagg” vilket passade oss perfekt då vi är många hyresgäster, fortsätter Lennart.

”Tillfället gör tjuven”

Allt fler Bostadsrättsföreningar och Fastighetsägare väljer Doomans säkra och tillgängliga Cykelgarage 5

 

Ökad förfrågan. – Den här typen av förfrågningar på förvaring av cyklar, elcyklar och t.ex. paketcyklar har ökat kraftigt från Bostadsrättsföreningar och fastighetsägare runt om i landet, säger Robert Kjellman, försäljningschef på Dooman Teknik.

Dooman en pionjär i branschen. – Att vi på Dooman Teknik får så mycket förfrågningar nu och framförallt det senaste året hänger naturligtvis ihop med att cyklandet ökar men också att Dooman har en lång erfarenhet av Minigarage och smarta förvaringslösningar av t.ex. Permobiler, scootrar och rollatorer. Med egen utveckling och tillverkning kan vi anpassa oss efter våra kunders olika situationer och erbjuda lösningar av mycket hög kvalitet, förklarar Robert entusiastiskt.

.

Allt fler Bostadsrättsföreningar och Fastighetsägare väljer Doomans säkra och tillgängliga Cykelgarage 6

 

Allt fler Bostadsrättsföreningar och Fastighetsägare väljer Doomans säkra och tillgängliga Cykelgarage 7

Först på marknaden med stöld- och köldskyddade cykelgarage. – Ovanstående garage är exempel på vår modell CB6 Arctic, en vinterisolerad variant med många möjligheter. Såsom t.ex. frostvakt, laddstation, belysning och element. Fördelen med den här typen av modulbyggd förvaringslösning är man kan anpassa efter varje kunds unika behov, menar Robert.

.

Allt fler Bostadsrättsföreningar och Fastighetsägare väljer Doomans säkra och tillgängliga Cykelgarage 8

Modulbyggda garage med många möjligheter. – Ovanstående modell CB5, är en stabil och mycket populär variant som även den är av typen modulbyggd som möjliggör att koppla på fler enheter och tillbehör, fortsätter Robert.

Vi ser fram emot fortsättningen på denna utveckling och som serviceföretag fortsätter vi att hjälpa och leverera smarta förvaringslösningar till Bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare, avslutar Robert.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>