Affärssajten Breakit anordnar Scaleup day – med fokus på hur man går från startup till scaleup

Hur går man från startup till scaleup?

Affärssajten Breakit anordnar Scaleup day - med fokus på hur man går från startup till scaleup 1Det är en fråga som många företagsledare tampas med – men få kan svara på. Därför anordnar Breakit, Sveriges affärssajt för det nya näringslivet, andra upplagan av succéeventet Scaleup day. Detta inträffar i Göteborg den 10 Oktober på Clarion Post, Stockholm 17 Oktober, och i Malmö den 5 November.

På detta event har GU Ventures en rabattkod som gör att ni kan få 50% rabatt, så tveka inte att kontakta oss angående denna på info@ventures.gu.se.

Få inspiration och viktiga nycklar av ledare som själva gjort resan, ta del av deras lärdomar, misstag och utmaningar, så vårt tips från GU Ventures är att boka din biljett så fort du kan!

Förutom att få inspiration och värdefull kunskap har du som deltagare även möjlighet att vara med och forma dagen, detta eftersom det på eventet kommer finnas runda bord med bordsplacering med tid för reflektion och diskussion.

Precis som förra året bygger dagen på fyra block: rekrytering/ledarskap, marknad/sälj, finansiering och utlandsexpansion.

Teman som vi kommer att fördjupa oss lite extra mycket i är:

  • När är det dags att sparka dig själv – och hur hittar du den som tar över?
  • Hur bygger du företagets varumärke digitalt 2019?
  • Hur lanserar du bolaget globalt – med hela världen som din startmarknad?
  • Hur ska du tänka kring finansiering i en begynnande lågkonjuktur?

Så är du en grundare, vd, chef eller bara någon som tycker att det här verkar vara en bra dag för dig – varmt välkommen till Stockholm, Göteborg eller Malmö! Kanske vill du till och med ta med dig hela ledningsgruppen eller styrelsen? Då finns såklart en fin grupprabatt.